View Single Post
Vechi 23.02.2011, 17:22:29
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Chipul satanei arata nivelul de batjocura si de decadere a unei creaturi in clipa in care D.zeu isi retrage chiar chipul sau din acea finta . Lecturind serios la parinti (f. bun si parintele Galeriu , dar nu numai) veti vedea manifestarile macabre ale prezentei satanei intr-un loc , care in treacat fiind spus nu mai are nici o atingere cu cele dumnezeiesti ci total din contra .
Fereste-te cu mare atentie de apocatastaza ! In satane nu exista chipul lui Dzeu !
Zaharia,

Ramane sa-mi arati unde anume ai citit ce sustii mai sus. Eu am invatat de la Parintele Galeriu ce inseamna creatia dupa chip (informatia se repeta des in predicile sale), vezi ca am enumerat mai sus insusirile care o caracterizeaza. Ce anume stii tu ca este creatia dupa chipul divin, cu argumente din Sfanta Traditie?

Apocatastaza, am mai spus-o, este o idee gresita din moment ce trece peste libertatea fiintelor create cu voie proprie. Indiferent daca vorbim despre oameni sau ingeri cazuti.

Sa nu facem confuzie intre chip si asemanare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote