View Single Post
Vechi 23.02.2011, 21:22:51
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Totuși, se pare că nu ați intrat în status epilepticus și nici nu ați murit, din moment ce scrieți pe forum. Desigur, acest lucru nu s-a întâmplat din cauza remediilor homeopate, ci pentru că ați avut un noroc formidabil, pe care manualele dv de alopatie nu l-au putut prevedea.

PS (și off topic) Parcă dv erați cel care susținea că anticoncepționalele orale combinate nu acționează avortiv. V-ați mai documentat sau trebuie să mai aștept ?
Citit cu atentie ce am scris. In primul rand, nu am acuzat homeopatia, ci am acuzat medicul homeopat (si aici vorbesc de unul singur, nu de toti). In al doilea rand nu am spus ca remediile homeopate sau ca un noroc chior m-au ajutat sa nu se agraveze crizele pana la status epilepticus. In al treilea rand, ati ocolit raspunsul pe care il voiam de la dumneavoastra: ce se intampla cand asemenea medicamente sunt intrerupte BRUSC.
Crizele nu s-au agravat pana la un nivel f sever deoarece am reluat medicatia alopata.

P.S.: Da, eu eram acela. Nici dumneavoastra, si nici eu nu avem dreptate in totalitate: contraceptivele orale combinate (combinatiile estro-progestative) actioneaza prin 3 mecanisme:-inhiba hormonii de la nivel hipofizar, suprimand ovulatia(mai ales estrogenii); -actioneaza asupra mucoasei endometrului impiedicand implantarea ovulului(ambele in aceeasi masura); -are loc ingrosarea mucoasei cervicale, impiedicand patrunderea spermatozoizilor (mai ales progesteronii).
Reply With Quote