View Single Post
Vechi 24.02.2011, 13:18:09
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Articolul asta nu l-am scris eu . l-am gasit pe un alt site , da si sa stii de cand mi-am facut cont aici am invatat o gramada de chestii pe care nu le stiam , si nu inteleg de ce va simtiti asa de atacati fiindca am deschis un astfel de topic , fiind un topic aveti dreptul sa nu fiti sau sa fiti de acord cu el .
Nu ne simtim atacati de loc...
Iar cat despre dreptul de a fi sau nu de acord cu el... cred ca mai degraba, noi incercam sa pastram atitudinea Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe... si anume a lui Seraphim Rose, a Parintelui Rodion, a lui.. Cleopa, care afirma ca a si intalnit un "extraterestru"... cautati pe youtube... Cleopa si extraterestrii, pe sfaturiortodoxe.ro tot asa... Parintele Rodion, mai in detaliu....
Numai no, parerea unor oameni sfintiti de Dumnezeu si chiar sfinti nu prea conteaza... e mai usor sa dam crezare unor oameni "de stiinta"... ca pana si stiinta a scos din dimensiunea realitatii aceasta problema...