![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar cat despre dreptul de a fi sau nu de acord cu el... cred ca mai degraba, noi incercam sa pastram atitudinea Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe... si anume a lui Seraphim Rose, a Parintelui Rodion, a lui.. Cleopa, care afirma ca a si intalnit un "extraterestru"... cautati pe youtube... Cleopa si extraterestrii, pe sfaturiortodoxe.ro tot asa... Parintele Rodion, mai in detaliu.... Numai no, parerea unor oameni sfintiti de Dumnezeu si chiar sfinti nu prea conteaza... e mai usor sa dam crezare unor oameni "de stiinta"... ca pana si stiinta a scos din dimensiunea realitatii aceasta problema...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sper să nu supăr pe nimeni, dar când mai dăm câte un QUOTE, cred că ar trebui să mai dăm și un câte un backspace sau delete pe spațiile dintre rânduri, altfel o postare dublată mai lungă se "întinde" destul de mult.
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@Templierule,e bine ca ai postat,sau mai exact e dreptul tau... dar sunt atatea topicuri cu extraterestrii si prostii din astea SF,chiar trebuia unul nou?? Mor vand vad ca exista 100 de topicuri cu acelasi subiect. Pe forumu asta se vorbeste numai in topicuri noi,restul sunt abandonate. E o "mizerie" si o vraiste de nedescris! Exact! Sincer va spun ca nici macar nu am citit acel dialog. Sunt rataciri,mai mult imi fac rau hranindu-mi sufletul cu astfel de lucruri diavolesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Templier Khigt
"Articolul asta nu l-am scris eu . l-am gasit pe un alt site , da si sa stii de cand mi-am facut cont aici am invatat o gramada de chestii pe care nu le stiam , si nu inteleg de ce va simtiti asa de atacati fiindca am deschis un astfel de topic , fiind un topic aveti dreptul sa nu fiti sau sa fiti de acord cu el ." __________________ Ai dreptate templier...absolut FIECARE din noi are dreptul la o opinie proprie si nimeni nu se poate erija in purtator de cuvant al unei majoritati... Cat despre stiinta nu s-a dezis deloc de posibilitatea existentei unr posibile civilizatii in alte spatii...In fond Dumnezeu a creat cerurile si pamantul...Si acceptand ca exista atatea constelatii, dc n-am accepta ca ar exista alte entitati ? eu cred ca la fel ca in povestile cu morala , exista cate un samburas de adevar...Acum fiecare crede ce doreste legat de acest aspect insa nu are sens sa se creeze dispute...Oricum cine are deja o opinie ii ramane consacrat. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca am avut o curiozitate si cu riscurile pe care le aduce asta, i-am spus unui copilas "uite ce am citit" .. etc.. Dupa ce o vreme a fost nedumerit ca oamenii de stiinta chiar se intalnesc cu extraterestrii (si ei sunt invatati la scoala ca a fi om de stiinta este un fel de garantie a posedarii adevarului!), si-a revenit si mi-a spus: nu exista extraterestrii. Am insistat: dar uite, oamenii de stiinta care au vorbit cu ei Copilul mi-a explicat ca aceia sunt draci, ca dracii pot lua orice forma doresc si uneori iau forma de extraterestru pt a pacali oamenii, iar daca vorbesti cu extraterestrii, atunci dracii vor trece din exteriorul tau in tine! (Ultima propozitie se refera la indracire). Templierule, chiar aceasta este pozitia crestina (ignorand catolicii care vorbesc si ei despre "rati extraterestrii"). Exista materiale, cum ar fi cartea mentionata de xanixade, care indica faptul ca cei care intra in contact cu entitati fdezvolta ulterior probleme mentale (ca in urma activitatilor dracesti "traditionale"). Din postari mai vechi: OZN-uri nu sunt materiale ci iluzii (nu fac boom sonic, dispar/apar brusc, fac manevre imposibile dpdv fizic pt obiecte care au o masa mare): http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=134 Astronomul si informaticianul Jacques F Vallee a studiat fenomenul ozn mult timp ajungand la concluzia socanta ca este in esenta un fenomen de manipularea maselor de natura oculta:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=135 (pe Vallee iti recomand sa-l citesti ca este autentic om de stiinta.. macar cartea aceea scurta care are link in postarea mea) |
|
|||
|
|||
![]()
.. desigur mai ai alternativa sa te alturi curentului new age ca unii useri care posteaza aici, lepadandu-te atunci de Hristos (ca aceasta este inevitabil: nu poti sluji la doi stapani)
Este f convenabil sa crezi cu majoritatea oamenilor ca exista "civilizatii salvatoare"... dar efectele asupra vietii duhovnicesti sunt.. mortale. |
|
|||
|
|||
![]()
Templier Knight
Nu e deloc gresit sa postezi un astfel de subiect aici , la rubrica de generalitati, unde e CLAR specificat ca se pot posta subiecte care nu au legatura cu religia.....Asa ca...Chit ca nu sunt new ageista cum insinueaza unii intunecati...eu citesc tot ce imi pare interesant si apoi aleg ce merita sa retin...Exact ca in viata...Daca imi vorbeste cineva interesant il ascult , daca nu trec peste...ca e ceva prea marunt.Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 12:05:05 |
Declaratii socante ale franmasonilor evrei | sunsray | Secte si culte | 6 | 06.04.2011 21:16:04 |
despre viata vesnica | iordan | Din Noul Testament | 22 | 05.05.2010 17:23:01 |
Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 19:26:21 |
Despre viata ingereasca! | alecsandru | Calugarul | 65 | 22.03.2007 12:04:36 |
|