View Single Post
Vechi 24.02.2011, 15:30:22
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Articolul asta nu l-am scris eu . l-am gasit pe un alt site , da si sa stii de cand mi-am facut cont aici am invatat o gramada de chestii pe care nu le stiam , si nu inteleg de ce va simtiti asa de atacati fiindca am deschis un astfel de topic , fiind un topic aveti dreptul sa nu fiti sau sa fiti de acord cu el .
Nu suntem suparati pe tine, ci suntem mai degraba dezamagiti (cel putin eu) in sensul in care l-a explicat si Raul.

Sa stii ca am avut o curiozitate si cu riscurile pe care le aduce asta, i-am spus unui copilas "uite ce am citit" .. etc.. Dupa ce o vreme a fost nedumerit ca oamenii de stiinta chiar se intalnesc cu extraterestrii (si ei sunt invatati la scoala ca a fi om de stiinta este un fel de garantie a posedarii adevarului!), si-a revenit si mi-a spus: nu exista extraterestrii.
Am insistat: dar uite, oamenii de stiinta care au vorbit cu ei

Copilul mi-a explicat ca aceia sunt draci, ca dracii pot lua orice forma doresc si uneori iau forma de extraterestru pt a pacali oamenii, iar daca vorbesti cu extraterestrii, atunci dracii vor trece din exteriorul tau in tine!

(Ultima propozitie se refera la indracire).

Templierule, chiar aceasta este pozitia crestina (ignorand catolicii care vorbesc si ei despre "rati extraterestrii").
Exista materiale, cum ar fi cartea mentionata de xanixade, care indica faptul ca cei care intra in contact cu entitati fdezvolta ulterior probleme mentale (ca in urma activitatilor dracesti "traditionale").

Din postari mai vechi:
OZN-uri nu sunt materiale ci iluzii (nu fac boom sonic, dispar/apar brusc, fac manevre imposibile dpdv fizic pt obiecte care au o masa mare): http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=134

Astronomul si informaticianul Jacques F Vallee a studiat fenomenul ozn mult timp ajungand la concluzia socanta ca este in esenta un fenomen de manipularea maselor de natura oculta:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=135

(pe Vallee iti recomand sa-l citesti ca este autentic om de stiinta.. macar cartea aceea scurta care are link in postarea mea)
Reply With Quote