Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Eu am contestat lipsa de coerenta in exprimare, lipsa alineatelor si eternul spatiu pus inainte de semnele de punctuatie. Acestea, spre deosebire de lipsa diacriticelor, afecteaza grav lizibilitatea textului. Un text in limba romana, dar fara diacritice, nu presupune nici un fel de efort pentru un vorbitor nativ care stie sa citeasca.
Cine vrea sa acceada in mediul academic trebuie judecat dupa alte standarde decat forumistul de rand.
|
Cu lipsa de coerenta pot fi de acord, dar celelalte tin de aspectele de tehnoredactare, hmm. Faptul ca nu stie sa tasteze corect tine de o cu totul alta materie si nu toti se pricep sa utilizeze calculatorul la nu stiu ce standarde.
Poate ca ai dreptate si cu aptitudinile pe care ar trebui sa le probeze un viitor profesor. Dar traim in Romania si avem profesorii pe care-i meritam. La salariul lor, adica 600 lei pentru un incepator, nu te astepta sa intre altii mai buni prin scoli. Cei mai buni pleaca sau lucreaza in alte domenii. Un profesor de generala sau liceu nu fac parte din mediul academic, astia sunt doar niste functionari platiti asa cum sunt platiti. Daca se intampla sa mai fie si intelectuali printre ei, asta este destul de rar.