View Single Post
Vechi 01.03.2011, 05:20:07
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Geony, eu cred ca gresesti prin faptul ca, ranit fiind de NP, incerci sa-i ranesti si tu pe ei.
Eu nu am fost ranit de nici un NP si nici nu ma doare capul de ei. Ma doare atunci cand vb de ortodoxie , plini fiind de rautate. Nu am nici un castig de pe urma scrierilor pe forum, dar vreau sa le arat si fratilor ortodocsi (nu ca n-ar sti) unde este adevarul - in Biserica.

Citat:
In momentul in care ai lasa ca dragostea lui Hristos sa intre in viata ta, aceasta dragoste va avea puterea sa iti vindece ranile sufletului tau...Vei putea sa-i iubesti pe toti oamenii, vei dori mantuirea tuturor.
Nu doar declarativ Geony. Asa putem cu totii.
In realitate. Asta este o forta, o putere a dragostei care nu vine decat de sus, de la Dumnezeu.
Dragostea fata de oameni este in mine, si cum am mai spus si de alta oara: nu urasc persoanele NP, ci invatatura lor eretica si satanica....ce vrei sa iubesc invataturile si minciunile satanei?
Dar voi NP (tu acum faci pe mironosita) urati nu doar invatatura ci si persoanele din BO, si se poate demonstra oricand si la orice ora...mai ales in viata de zi cu zi.
Asa ca, dragostea lui D-zeu care este in mine, nu ai cum sa o vezi tu si sa spui ca o am sau nu; asta doar in cazul in care vii si spui ca trebuie sa iubesti si pe satana si invatatura lui.

Citat:
Nu poti pentru ca stii multe din Biblie dar iti este frica sa-ti deschizi inima spre Autorul ei, Geony. Nu poti pentru ca Hristos nu traieste in tine. Daca El ar trai in tine ai avea puterea sa treci peste orice balacarie NP.
Eu nu spun ca ar trebui sa treci peste balacariile unora. Spun insa ca ar trebui sa ai puterea sa treci. Iisus a avut-o.
Ca sa inteleg ca cei care stiu din Biblie nu-si deschid inima? ....ma gandeam eu ca ar trebui sa mai las Biblia la o parte si sa studiez altceva, ca am sa devin rau si spurcat ca NT, si lipsit de D-zeu.
Iosife, daca citesc si cunosc Biblia nu inseamna ca nu-L las pe Hristos sa lucreze in mine. Dar sa accept NP si invatatura lor, ar trebui sa neg orice afirmatie Biblica cu invatatorii si proorocii mincinosi si sa spun ca Autorul Bibliei erste un sarlatan care habar nu are ce a scris ...te rog frumos!
Ma folosesc de Biblie in dialog cu un NP, dar cu un ortodox mai pun cate puti din Viatra si Trairile Bisericii lui Hristos: una in invatatura Sa.

Decat sa imi analizezi persoana, nu mai bine am discuta despre culte NP si invatatura lor, in paralel cu textele despre antihristi?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.