Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Imi pun si eu intrebarea asa... ca un curios:
Problemele respective au avut loc in alta familie, si ai fost instiintata tu. Ce folos ti-a adus tie aceasta instiintare? Dar familiei respective?
As dori sa-mi spui perspectiva ta, chiar cu eforturi de a vedea "partea plina a paharului". Intreb asta pentru ca eu cred - Dumnezeu nu face show-uri ci de obicei ajuta.
|
explicatia e simpla ... imi erau si imi sunt persoane foarte dragi ... am crescut sub ochii lor ... i-am considerat ca si bunicii mei (pe cei batrani ) .. i-am admirat ... am avut multe de invatat ... am crescut alaturi de nepoatele lor care mi-au fost ca doua surori ... necazurile care le-au avut de-a lungul timpului m-au afectat foarte mult .. mi-as fii dorit sa ramana cu totii la fel de uniti si iubitori si primitori precum ii stiam .. am crescut privindu-i si dorindu-mi sa am si eu la randul meu o familie perfecta ca a lor ... am fost tratata ca si cand sunt copilul lor si orice copil care intra in curtea aceea era facut sa se simpta ca facand parte din familie ... nu oriunde in lumea asta soacra moare cu oful norei pe suflet iar nora sufera si se consuma cel mai mult ... astfel de oameni erau . am mancat in casa acestor oameni , am dormit , m-am simtit ca acasa .. cand imi era dor de tataia-l meu mergeam la ai ca sa il pot imbratisa pe batran (care era fratele lu tataia ) ... oare mai trebuie explicatii ?? poate chiar daca sunt mai departe probabil motivul pentru care am fost instiinta este ca eu sa merg mai des pe acasa si pe la ei si sa am grija cu o vorba buna de nora femeii ... cu totii stim ca uneori o vorba buna face mai mult decat toate bogatiile din lumea asta ...