Citat:
În prealabil postat de Mari28
am visat intr-o noapte acum mai bine de un an pe o matusa de-a lu taicamiu ..la ea in curte .. cu familia ... ea stand deoparte privindu-i trista ... am intrebat-o ce are .. si mi-a raspuns ca tare ii e mila de norasa ca nu o vede de loc bine si e foarte ingrijorata pentru ea ... la cateva zile dupa vis ajung la parintii mei si din vorba in vorba mama imi spune ...stii ieri am fost la parastas .. eu o intreb ..la cine .. pai la tanti Marioara matusa lu taicatu ... am simtit ca lesin stiind ca o fisasem cu doar cateva zile inainte , habar neavand ca ea era moarta deja de 3 saptamani ..si apoi o intreb pai si tanti Ramona (nora femeii ) ce mai face ... si apoi imi spune fara ca eu sa ii fii spus ceva despre vis .. ca e bolnava ..ca a ajuns un schelet ..ca se consuma mult ca a murit soacrasa ca a trebuit sa o duca la spital sa ii faca perfuzii si multe multe altele ... si apoi mi-am luat inima in dinti si i-am zis de vis si a ramas socata ... si mi-a zis maicamea.. te cred ... ca stiu cat de mult a iubito soacrasa pe norasa si invers .. si chiar cred ca o doare sufletu sa o vada cum a ajuns...
|
Imi pun si eu intrebarea asa... ca un curios:
Problemele respective au avut loc in alta familie, si ai fost instiintata tu. Ce folos ti-a adus tie aceasta instiintare? Dar familiei respective?
As dori sa-mi spui perspectiva ta, chiar cu eforturi de a vedea "partea plina a paharului". Intreb asta pentru ca eu cred - Dumnezeu nu face show-uri ci de obicei ajuta.