Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Cum poti sa spui in public despre cineva ca are probleme psihice? Ai cumva licenta de psiholog si ai tras concluzia asta dupa ce i-ai parcurs miile de mesaje scrise aici?
|
Am spus ca-i RECOMAND un psiholog! L-am si intrebat daca are probleme psihice. Nu am certitudinea,de aceea am dat aceste replici. Eu unul asa cred... vroiam o confirmare. Judecati si voi cu mintea voastra. Pana la urma iata ce (v-)am intrebat eu:
Citat:
În prealabil postat de Raoul
El (vsovivi) (...) se crede mai in varsta,crede ca a venit ziua sfarsitului in 1955,ca la puciosi vorbeste Dumnezeu si multe altele. Sa ma ierte Dumnezeu,dar asta denota normalitatea si stabilitatea psihica a acestui individ?? Ba mai mult,unii chiar il apreciaza si incurajeaza!
|
Deci...
Citat:
Daca nu e, atunci nu cred ca o sa-i convina asa o caracterizare.
|
Nici mie nu-mi convine sa mi se spuna de puciosi si alte lucruri ERETICE pe un forum ortodox! Doamne,chiar nu mai ia nimeni atitudine?? Chiar atat de orbi am ajuns? Ba chiar ii incurajam pe eretici si le luam si apararea! Am spus de probleme psihice pt. ca asta ar fi varianta cea mai buna pt. el,adica sa punem totul pe un comportament care nu si-l poate controla. Ca daca ceea ce scrie o face cu luciditate mi se pare ceva grav,sincer.
Citat:
Poate ca omul se face "nebun pentru Hristos" fara sa-i pese de aprecierea publicului, de unde stii tu?
|
Am luat in calcul si varianta nebuniei pt. Hristos,cel putin la inceput. Dupa aceea m-am interesat despre puciosi si am putut desfiinta aceasta teorie. Va recomand sa studiati si voi mai bine pe puciosi.
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
cu toate astea ceea ce v-am spus nu e minciună! Și sufletește chiar sunt pucios, un fel de copil al lor chiar dacă am 90 și ceva de ani, și 2, 3, 4, 5, 6, 7... nu mai știu eu câți.
|
Poftim... astea sunt idei de om normal,in plina maturitate? Deci ori e nebun,ori o face cu intentie (ceea ce ar fi mai grav).
Citat:
Deci Cuvântul lui Dumnezeu nu este eretic și pucioșii nu sunt sectă iar sfârșitul e Astăzi căci știe și Fiul și Duhul și nu numai Tatăl, din 1955 și până când se va termina ea
|
Asta e vreo dogma crestin-ortodoxa? Aratati-mi si mie care sfinti parinti sunt deacord cu asta!!!
Citat:
iată că pe mine m-a găsit, dar vouă vă pare rău că pe voi nu v-a găsit...
|
Deci... nebun sau eretic??
Citat:
Nu-i bai frate răul, pardon Raul, o linu-i lin...
|
Ia un diazepam ceva...