Citat:
În prealabil postat de Raoul
El (vsovivi) isi da cam mereu cu parerea si o face intr-un mod paranoic si eretic! Sincer sa fiu eu cred ca are probleme psihice la modul cum scrie. Totusi,are o varsta,daca era vreun martan de 14-15 ani mai il intelegeam... dar asa... 
Niciun om intreg la minte nu ar compune astfel de mesaje ca ale lui. Saracu,cred ca sufera,a facut o obsesie din chestia asta,se crede mai in varsta,crede ca a venit ziua sfarsitului in 1955,ca la puciosi vorbeste Dumnezeu si multe altele. Sa ma ierte Dumnezeu,dar asta denota normalitatea si stabilitatea psihica a acestui individ?? Ba mai mult,unii chiar il apreciaza si incurajeaza!
|
Nu mă deranjează că mă credeți pucios, eretic, paranoic, anormal sau instabil psihic, și că puneți nume de sectă la ceilalți creștini, că așa era și acum 2000 de ani... sau că unii mă încurajează sau mă descurajează... apa trece pietrele rămân, și doar am scris acolo că sunt schizofrenoid nu sufycent, și am explicat pe undeva de ce am scris așa;
...deci chiar dacă nu sunt pucios că nu i-am întâlnit niciodată, nu fac parte dintre ei, n-am fost niciodată pe la Glodeni Deal sau Vale, jud. Dâmbovița... nu m-am întâlnit cu ei, cu toate astea ceea ce v-am spus nu e minciună! Și sufletește chiar sunt pucios, un fel de copil al lor chiar dacă am 90 și ceva de ani, și 2, 3, 4, 5, 6, 7... nu mai știu eu câți.
Deci Cuvântul lui Dumnezeu nu este eretic și pucioșii nu sunt sectă iar sfârșitul e Astăzi căci știe și Fiul și Duhul și nu numai Tatăl, din 1955 și până când se va termina ea, iar sfârșitul sfârșitului nu-l știe nimeni decât numai Tatăl... dar Ziua Sfârșitului asta este, ziua dreptății când Dumnezeu prin suflarea gurii Sale îl spulberă pe antichrist... pe omul care nu vrea să fie decât om și atât și îl urăște de moarte pe Domnul crezând că îi râvnește la scaunul lui, scaunul satanicesc... dar Domnul nu a venit ca să se mărească pe Sine ci pe Dumnezeu și astfel să caute și să găsească oaia pierdută, din nou ca acum 2000 de ani, și o va căuta până o va găsi, și iată că pe mine m-a găsit, dar vouă vă pare rău că pe voi nu v-a găsit... păi pentru că nu ați vrut. N-ați vrut să credeți... poate de teamă ca nu cumva să trebuiască să și ascultați.
Chiar
vă pare rău?
Nu-i bai frate răul, pardon Raul, o linu-i lin...