Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Afirmatii ca cea de mai sus demonstreaza ca nu aveti habar ce s-a intamplat acolo, sursele de informare se rezuma strict la cele de propaganda legionara.
Din pacate.
Si problema e pusa ca si cand legionarii erau singurii crestini practicanti din Romania acelor vremuri.
Dar totusi, un crestin practicant ar trebui sa stie ca nu legioanarismul este cheia credintei (lucratoare) ortodoxe ci Iisus Hristos.
Dar na, o fi fost si El legionar (dupa unii) doar ca n-am aflat inca. Asadar lasati pretentiile astea de "cercetator inocent si impartial" pentru ca ceea ce afirmati arata spre un anumit soi de indoctrinare sub semnul miscarii pseudo-neo-legionare.
Pseudo, pentru ca asa cum spuneam, in 20 ani n-au facut mai nimic, spre deosebire de legionari care in cativa ani au intors tara pe dos, chiar in sensul bun la inceput.
Astia "neo" fie ei vechi si noi, tot ce reusesc sa faca de cativa ani incoace, este sa intoarca Biserica pe dos. Si deloc in sensul bun.
Daca doriti si alte surse de informare aveti in mesajul de mai sus o parte din informatii, dar mai cautati.
|
AlinB, am mai scris si repet: nu ma intereseaza decat SUFERINTELE celor din inchisorile comuniste.
Daca aceste suferinte inseamna pentru tine "propaganda legionara", atunci pot trage si eu concluziile mele in ceea ce priveste propaganda carui partid o faci tu aici prin afirmatiile de mai sus.
Daca te lasa rece suferintele supraomenesti, in urma torturilor pe lungimea multor ani, inseamna ca esti de acord cu aceste torturi.
Pe mine ma intereseaza CUM au reusit sa reziste niste oameni, care au fost lipsiti de aparare in fata bestialitatii tortionarilor.
Si nu intamplator ma intereseaza, ci pentru ca stiu ca aceste lucruri se vor repeta candva in viitor; si vor fi atinsi din nou doar crestinii.
Eu cercetez pentru mine, cu impartialitate si inocenta, caci nu ma intereseaza nici un partid politic. Tocmai de aceea ma intereseaza afirmatiile celor, care au trait pe pielea lor aceste schingiuiri; nu ma intereseaza parerea tortionarilor sau chiar a tertilor, care vorbesc din auzite.
Daca nu ma insel te-ai declarat ateu. Ce treaba are un ateu sa faca aprecieri referitoare la Biserica. Hai, ca am ajuns chiar de ras, daca nu au mai ramas decat ateii sa se ingrijeasca de Biserica!!! Slava Domnului, ca nu e cazul de asa "ajutor".
Te-am mai intrebat, dar nu mi-ai raspuns: Esti de acord cu tortura?