![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din pacate. Si problema e pusa ca si cand legionarii erau singurii crestini practicanti din Romania acelor vremuri. Dar totusi, un crestin practicant ar trebui sa stie ca nu legioanarismul este cheia credintei (lucratoare) ortodoxe ci Iisus Hristos. Dar na, o fi fost si El legionar (dupa unii) doar ca n-am aflat inca. Citat:
Pseudo, pentru ca asa cum spuneam, in 20 ani n-au facut mai nimic, spre deosebire de legionari care in cativa ani au intors tara pe dos, chiar in sensul bun la inceput. Astia "neo" fie ei vechi si noi, tot ce reusesc sa faca de cativa ani incoace, este sa intoarca Biserica pe dos. Si deloc in sensul bun. Daca doriti si alte surse de informare aveti in mesajul de mai sus o parte din informatii, dar mai cautati. Last edited by AlinB; 02.03.2011 at 10:24:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|