Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Eu te rog sa nu te enervezi si, chiar daca iti dai seama ca nu ai dreptate si ca esti pus putin la colt, sa nu arunci cuvinte grele!
Pe acest forum vei convinge nu prin cuvinte grele ci daca vei vorbi frumos, daca vei fi onest intelectual, daca vei discuta la subiect, daca vei recunoaste atunci cand nu ai dreptate sau nu stii ceva.
|
Nu la a spune cuvinte vulgare sau obscene m-am referit; nu-mi sta in caracter!
Citat:
Sau sa zici una din urmatoarele:
- subiectul ma depaseste
- voi vorbi acest aspect cu duhovnicul meu
- eu nu stiu, vrea vreun coleg ortodox sa ma ajute?
|
Nu sunt nici depasit, nici nu vreau sa vb cu duhovnicul si nu vreau sa ma ajute nici un coleg. Raspunsul il pot da singur, atata timp cat sunt inteles.
Citat:
Adica, hai sa postam mai cu integritate.
Nu putem spune despre cuvintele Scripturii: „Da, Pavel vorbea despre rugaciunea in limbi dar daca eu nu inteleg scopul rugaciunii in limbi inseamna ca Pavel nici nu vorbea despre rugaciunea in limbi”. Biblia nu e de plastelina, Geony.
|
Ca sa-ti dau ras[punsul cu privire la rugaciunea in limbi de care vorbesti, te-as ruga sa-mi spui ce rost are ea?
Citat:
Ce crezi tu Geony, a vorbit apostolul Pavel despre rugaciunea in limbi? Sau nu?
|
Daca vrei sa-ti raspund aici, as vrea sa imi spui la ce scrieri ale lui Pavel si la ce lucruri de neinteles (''pe care un ii le rastalmacesc spre pierzarea lor") face referire Petru la II Petru 3, 16?
Biblia este UNA, si se leaga invataturile una de cealalta...Daca ar fi vb de mai multe feluri de vb in limbi, sunt convins ca Luca ar fi mentionat acest lucru...Culmea este, ca abia la I Cor. 14 , Pavel vb de vb in limbi in timpul rugaciunii....fara un scop anume!