![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca un pahar este plin cu apa curata poti sa il agiti de azi si pana maine, apa va ramane curata.
Daca un pahar are ceva noroi la baza lui si deasupra este o apa care pare a fi curata, cand agiti paharul totul se va tulbura si ceea ce vei putea vedea va fi doar un lichid negricios. Eu te rog sa nu te enervezi si, chiar daca iti dai seama ca nu ai dreptate si ca esti pus putin la colt, sa nu arunci cuvinte grele! Pe acest forum vei convinge nu prin cuvinte grele ci daca vei vorbi frumos, daca vei fi onest intelectual, daca vei discuta la subiect, daca vei recunoaste atunci cand nu ai dreptate sau nu stii ceva. Am ma spus de cateva ori: vom vorbi despre Fapte 2. Cunosc pasajul. Te-am rugat sa vorbim acum putin din 1 Corinteni 14. Citat:
- DA, Apostolul Pavel vorbeste despre rugaciunea in limbi. Sau sa zici una din urmatoarele: - subiectul ma depaseste - voi vorbi acest aspect cu duhovnicul meu - eu nu stiu, vrea vreun coleg ortodox sa ma ajute? Adica, hai sa postam mai cu integritate. Nu putem spune despre cuvintele Scripturii: „Da, Pavel vorbea despre rugaciunea in limbi dar daca eu nu inteleg scopul rugaciunii in limbi inseamna ca Pavel nici nu vorbea despre rugaciunea in limbi”. Biblia nu e de plastelina, Geony. Si nu merge cu: Ana din Vechiul Testament vorbea in limbi. Putin respect! Nu vorbim despre Ana si nici despre Fapte 2. Vrem sa lamurim daca Apostolul Pavel a scris in 1 Corinteni 14 despre rugaciunea in limbi. El a spus: 1 Corinteni 14: 2 - Pentru că cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu 1 Corinteni 14: 4 - Căci, dacă mă rog într-o limbă străină, duhul meu se roagă, dar mintea mea este neroditoare. Ce crezi tu Geony, a vorbit apostolul Pavel despre rugaciunea in limbi? Sau nu? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|