View Single Post
Vechi 05.03.2011, 11:23:57
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul
Off-topic
Ipocrizie as spune! Ce zici tu frate rau, care crezi ca a arunca cu versete te face mai bun decat altii? Oare Biserica nu are capacitatea de a se corecta, de este nevoie, fara ca tu sa intervii, lovind si fiind prilej de ispitire? As spune sa te calmezi si sa nu consideri ca scopul tau in viata, spre mantuire, este sa aduni pietre cu care sa arunci inspre Biserica Ortodoxa. De data aceasta ai lovit cu piatra chiar in clopotul Bisericii, iar eu am crezut ca incepe slujba, asa ca... "m-am trezit din somn" spre slujire!

Vezi ca Acela care a zis "sa nu dai banii tai cu dobanda" Acelasi a zis si "sa nu judeci", si "sa nu blasfemiezi", si "sa nu minti", si...
Iar v-ați grăbit să judecați părinte... n-a fost un atac la adresa Bisericii Ortodoxe cum v-ați autosesizat, ci eu subliniam un principiu biblic: acela de a da împrumut fără a pretinde dobândă. Aici nu vorbim despre instituții bancare or chiar Biserică, ci despre ajutorarea fratelui tău în nevoie.

P.S. Ar fi fost ipocrizie dacă arătam cum "împrumută" Biserica Adventistă fraților în nevoie. Și știți prea bine și dumneavoastră cum o face...

Doamne ajută și sabat fericit!
Reply With Quote