View Single Post
Vechi 05.03.2011, 23:59:52
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul
Ce este Biserica, frate Ioane? Credinta, Jertfa si Nadejde; dar nu oricum ci doar din Iubire. Nu te lasa purtat de patima atunci cand vrei sa analizezi ceva in Biserica. Imbraca-te, cand iesi la lupta (daca esti ostas al lui Hristos) cu armele lui Hristos: dragostea, bunatatea, facerea de bine, blandetea, infranarea, rugaciunea, rabdarea, smerenia, credinciosia! Iti este de folos sa vezi si sa intelegi spre a ta calauzire si a celor ce sunt in grija ta, dar nu-ti este de folos sa judeci si sa condamni. Hristos nu l-a condamnat nici pe Iuda Iscarioteanul macar!

Domnul sa te acopere cu mila Sa! Sa fii binecuvantat!
Preaiubitul meu Parinte Iartama dar eu nu am judecat Insa am pus o Intrebare care cred dupa slabiciunea si mintea mea slaba si plina de patimi si pacate cred ca nu trebuia sa se nici puana problema ca biserica sa dea bani cu camata cred din ceia ce eu sarman si nepriceput ca ear mai bine ca cine a luat aceasta hotarIre sa fi stat si sa fi cerut sfatul si Invatatura de la Dumnezeu si sa nu deschida gura ca sa nu aduca sminteala Sf. si INDUMNEZEITA BISERICA A LUI HRISTOS.

Si acum am sa esxplic cum vad eu ca un orb aceste lucruri daca sa dorit ca biserica sa faca bine celor ce sunt In nevoi atunci ar fi fost de dorit sa spuna asa dam bani spre a ajutora pe cei ce au nevoie Insa trebuie sa dea napoi atIt cIt au primit indexati cu rata inflatiei care cred ca este stiuta de toata lumea. sau sa fi facut niste ateliere de creatie su o fabrica sau altceva care sa aduca folose biserici si celor cre aveau norocul sa aiba un loc de munca,
de emplu sa fi facut cu bani acestia depozite In care sa cumpere de la tarani produsele agricole si sa caute ca sa faciliteze ca produsele ronInesti sa se vInda pe piata romIneasca cu un adauos rezonabil nu cu vInzare trecuta pri nu stiu cIte mIini pe la cei care au cucerit petele si nu lasa sa vInda aici producatorul romIn , vezi Sfintite Parinte ca sunt multe feluri de a ajuta si la cre daca se pune putina dragoste si Iubire de aproapele se poate face mult bine celor In nevoi. iartama daca am gresit cu ceva si roaga pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte si sa ma lumineze sa Inteleg voia lui si sa fac a lu voie nu a mea a sarmanului si mult pacatosului amin amin amin
Slavit sa fie Domnul amin amin amin
Reply With Quote