Citat:
În prealabil postat de kiralina
Uite,duminica,mi-a venit o verisoara in vizita!o durea capul ingrozitor!i-am pus mainile pe cap,a spus ca simte ca in cap i-a intrat o caldura!in 5 minute nu o mai durea capul,IN CONDITIILE IN CARE TOATA ZIUA O DURUSE!unde e dracul aici?eu tocmai venisem de la biserica.UNDE E DRACUL?RASPUNDE!
|
doamne ajuta!!!de ce il pomenesti pe necuratul?si vb atat de raspicat incat daca spui ca te intorceai de la biserica,cel care pomeneste pe cel rau mereu,e triumfator cel rau ca i se pomeneste numele,iar daca mai rasfoiesti si tu putin cartile,atunci nu mai vb asa,daca ai energie pozitiva de la dumnezeu,atunci nimic de comentat,era o femeie tot asa ca tine,si un preot a sfatuit-o sa mearga in fata altarului si sa-l intrebe pe dumnezeu daca e darul de la el,sau de la cel necurat,zis si facut,s-a dus la slujba femeia,dupa slujba a inghenunchiat in fata sfantului altar si la intrebat pe dumnezeu de unde are puterea de a tamadui,de la el sau necuratul?rasp a fost..femeia lesinase,cert a fost cand si-a revenit,nu a mai facut asta niciodata!!!si-a dat seama ca e de la necuratul..doamne ajuta