Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2011, 20:46:23
milica1 milica1 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.01.2011
Implicit tacere

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Uite,duminica,mi-a venit o verisoara in vizita!o durea capul ingrozitor!i-am pus mainile pe cap,a spus ca simte ca in cap i-a intrat o caldura!in 5 minute nu o mai durea capul,IN CONDITIILE IN CARE TOATA ZIUA O DURUSE!unde e dracul aici?eu tocmai venisem de la biserica.UNDE E DRACUL?RASPUNDE!
doamne ajuta!!!de ce il pomenesti pe necuratul?si vb atat de raspicat incat daca spui ca te intorceai de la biserica,cel care pomeneste pe cel rau mereu,e triumfator cel rau ca i se pomeneste numele,iar daca mai rasfoiesti si tu putin cartile,atunci nu mai vb asa,daca ai energie pozitiva de la dumnezeu,atunci nimic de comentat,era o femeie tot asa ca tine,si un preot a sfatuit-o sa mearga in fata altarului si sa-l intrebe pe dumnezeu daca e darul de la el,sau de la cel necurat,zis si facut,s-a dus la slujba femeia,dupa slujba a inghenunchiat in fata sfantului altar si la intrebat pe dumnezeu de unde are puterea de a tamadui,de la el sau necuratul?rasp a fost..femeia lesinase,cert a fost cand si-a revenit,nu a mai facut asta niciodata!!!si-a dat seama ca e de la necuratul..doamne ajuta
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23