View Single Post
Vechi 07.03.2011, 00:02:25
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
In Nord copiii invata sa se imbete inainte de a merge in oras la distractie inca de la 14-15 ani. Se intalnesc la cate unul acasa si beau, ca sa fie "binedispusi" cand ajung in oras. Au facut emisiuni despre acest lucru in toate Tarile nordice.
Sigur ca se pot privi cu "intelegere" si aceste lucruri, daca te lasa constiinta si atunci e f distractiv! Numai fantezia pune limite ce poti face.
Ai impresia ca in Romania este altfel? Cred ca nu ai fost pe la maj-urile date de tinerii romani....Sub ochii parintilor...si nu doar in exceptii.

Intamplator, cum la noi in Olanda momentan se sarbatoreste de zor carnavalul, am fost aseara intr-un club/pub cu cativa amici. Ca sa vad cum se distreaza tinerii occidentali, nu de alta. :D Da, se bea mult. Dar bere. In cantitati industriale intr-adevar. Dar vodka nu prea. Sex peste tot s-o fi intampland, dar eu nu am vazut, poate se ascund. Nici nu m-am uitat. Toata lumea imbracata in tot felul de costume. Dar, ma gandeam, daca eram in Romania, cel putin jumatate din fete ar fi fost imbracate precum prostituatele, dar nu in gluma, de carnaval, ci in serios, si li s-ar parea ca asa e normal sa se imbrace. Sincer, intre ce am vazut pe la maj-urile/cluburile din Romania la care am fost acum ceva ani, si ce am vazut aseara este foarte diferit. In bine pentru cei de aici.