Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Uite Geony, pentru ca eu sunt un gentleman, n-am sa-ti mai spun gionel.
Pentru ca vad ca te supara.
Dar cu o conditie: sa nu mai zici minciuni despre penticostali.
Nu ca le-ar pasa penticostalilor ce zici tu, dar stii ca mincinosii au drept destinatie iezerul de foc si pucioasa.
Pana acum ai spus o multime de minciuni despre penticostali si alti NP: - iau bani la inmormantari.
- o familie a trebuit sa vanda 2 vaci ca sa poata plati pe cei 3 pastori carea au venit sa le inmormanteze matusa...
- merg la pomeni si beau wiski
- majoritatea cultelor NP se prevede excluderea...dar nu se practica.
- Multe fete curvesc, avorteaza,ucid - ISI TRAIESC VIATA LA MAXIM
- unii, trecand la penticostali sau imbolnavit fie de diabet , fie au paralizat , fie li s-au "golit capul".
- ce oameni "virtuosi" sunt si penti? Toti curvarii si toate curvele au daruri care mai de care mai alese....
- la penticostali, sa stii ca au diavol...ala bolboroseste in ei. Si muuulte alte minciuni inutile, inventate si sfruntate.
Acum tu „nu-mi permiti” mie sa-ti zic Gionel. Ok, te voi asculta, insa:
- daca mai repeti ca un robot prostioare smintite, precum cele de mai sus, nu-ti voi spune doar gionel. Ci... Gionel Robotel
Sa te inveti minte!
Gionel - de la Geoana. De fapt ar trebui sa te onoreze comparatia cu presedintele senatului
Robotel - de la mania ta de a repeta sistematic precum o placa zgariata aceleasi minciuni.
|
Eu cred ca aici pe forum nu intram sa radem de numele nimanui, intram sa dezbatem probleme teologice.
Voi NP nu faceti decat sa atacati asupra BO toate ponoasele betivilor si a curvarilor, de parca BO ar fi ca NP "masina de spalat creiere"...
Asa cum voi NP nu aveti nimic frumos de spus la adresa BO, de ce as avea eu la adresa cultelor randuite de apostolii mincinosi?
Tot ce am spus, si vad ca ti-ai luat notite, sunt parte din virtutie caracteristice voua, sunt exemple de oameni "pocaiti" si sa nu mai pacatuiasca...
Nu expun ca un robotel....ideile se aseamana, pt ca sunt ale unei persoane...asa cum sunt si invataturile NP, multe, dupa cum au fost si cei care le-au intemeiat.
Prin pocirea numelui consider ca faci atac la persoana mea, iar daca o mai faci am sa ma retrag de forum.