![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi NP nu faceti decat sa atacati asupra BO toate ponoasele betivilor si a curvarilor, de parca BO ar fi ca NP "masina de spalat creiere"... Asa cum voi NP nu aveti nimic frumos de spus la adresa BO, de ce as avea eu la adresa cultelor randuite de apostolii mincinosi? Tot ce am spus, si vad ca ti-ai luat notite, sunt parte din virtutie caracteristice voua, sunt exemple de oameni "pocaiti" si sa nu mai pacatuiasca... Nu expun ca un robotel....ideile se aseamana, pt ca sunt ale unei persoane...asa cum sunt si invataturile NP, multe, dupa cum au fost si cei care le-au intemeiat. Prin pocirea numelui consider ca faci atac la persoana mea, iar daca o mai faci am sa ma retrag de forum.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|