View Single Post
Vechi 16.03.2011, 10:23:32
Gabita_30 Gabita_30 is offline
Banned

Data înregistrării: 27.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Off, offf... dar cu Hristos totul e posibil. Totul depinde de tine, daca tu vei schimba ceva la tine, si cei din jurul tau se vor schimba. Ceea ce tu ai descris, a facut parte din trecutul meu, dar Bunul Dumnezeu prin ajutorul Maicii Domnului mi-a daruit un sot minunat.

Daca doresti, putem vb mai multe pe privat, si chiar mi-ar face placere.
Pana acum catva timp gandeam si eu la fel. Deja imi facusem un sablon de viata. Ma gandeam: imi intemeiez si eu o familie, ma mut si asa voi scapa de motivele supararii mele. Gresit! Acum, dupa ce am depasit perioada de depresie ( caci am avut o perioada cand nu puteam depasii nemultumirile, din cauza nesmereniei mele ) ma gandesc si cred ca eram tare egoista la momentul respectiv. Ma gandeam doar la binele meu. Dar tatal si mama mea, ar fi trait incontinuare aceleasi nemultumiri ( caci nimanui cred ca nu-i este bine cand este batjocorit de rau ).
Oricum nu s-a intamplat sa intalnesc pe nimeni si cred ca asta a fost voia Lui, caci poate fiindu-mi bine, as fi uitat sa ma rog cu aceeasi ravna atat pentru mine cat si pentru ai mei.
Reply With Quote