Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2011, 10:23:32
Gabita_30 Gabita_30 is offline
Banned

Data înregistrării: 27.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Off, offf... dar cu Hristos totul e posibil. Totul depinde de tine, daca tu vei schimba ceva la tine, si cei din jurul tau se vor schimba. Ceea ce tu ai descris, a facut parte din trecutul meu, dar Bunul Dumnezeu prin ajutorul Maicii Domnului mi-a daruit un sot minunat.

Daca doresti, putem vb mai multe pe privat, si chiar mi-ar face placere.
Pana acum catva timp gandeam si eu la fel. Deja imi facusem un sablon de viata. Ma gandeam: imi intemeiez si eu o familie, ma mut si asa voi scapa de motivele supararii mele. Gresit! Acum, dupa ce am depasit perioada de depresie ( caci am avut o perioada cand nu puteam depasii nemultumirile, din cauza nesmereniei mele ) ma gandesc si cred ca eram tare egoista la momentul respectiv. Ma gandeam doar la binele meu. Dar tatal si mama mea, ar fi trait incontinuare aceleasi nemultumiri ( caci nimanui cred ca nu-i este bine cand este batjocorit de rau ).
Oricum nu s-a intamplat sa intalnesc pe nimeni si cred ca asta a fost voia Lui, caci poate fiindu-mi bine, as fi uitat sa ma rog cu aceeasi ravna atat pentru mine cat si pentru ai mei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? Vladimir-Adrian Generalitati 43 25.09.2010 19:00:46
Parinti care se opun casatoriei copiilor... maya_m Nunta 8 30.08.2010 20:09:11