View Single Post
Vechi 20.03.2011, 20:56:41
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Daca zici tu ca il iubesti ca pe un frate, asa o fi, dar totusi nu inteleg de ce nu stai pe fundul tau.De ce ii doresti neaparat compania,daca el nu ti-o doreste?De ce te incapatanezi sa-i vrei binele,daca el nu-l vrea?Poate este intr-o etapa a vietii in care doreste sa mai stea.De ce il tragi de mana in sus? Lasa-l in pace.Cu forta nu faci niciodata nimic.Iti place sa te umileasca?Sau esti masochista?Nu-i firesc ce faci.Un bine facut cu forta poate fi un rau de neimaginat pentru persoana respectiva.

Parerea mea este sa faci un pas lateral si sa te detasezi.Trateaza-l ca pe ceilalti amici ai tai si respecta limitele pe care ti le pune.Nu sari gardul ca-i strici confortul dupa cum vezi.

E foarte bine ca esti directa si spui ce simti.Ai doar grija cum o faci.Cuvintele pot jigni si agresa,chiar daca tu ai intentii bune.Am patit-o si eu deseori..

PS-neconditionat,inseamna fara conditii,adica fara sa astepti nimic in schimb; in acest caz,tu astepti ceva in schimb,chiar si un zambet doar...De asta esti asa suparata..;-)
are 29 de ani tipul si mereu il auzi ca se vaita "nu am bani, nu am aia, nu am aia!" mi se vaita "uite vreau sa fiu faimos sa public desenele mele" si ii spun "publica-le!" dar el asteapta sa stea in casa eventual pe scaun si sa vina la el toti banii, faima...

El este cel care striga dupa ajutor si cand cineva poate se ofera sa-i de-a face pe niznaiul...

Daca este un lucru pe care el si-l doreste , unde vezi un bine fortat? Ca doar nu ma duc si ii pun cutitul la gat "bai hai du-te si publicati desenele!" eu ii spun ceva de genul "de ce nu incerci?"
Sa nu crezi ca acum ma duc peste el si ii trantesc toate siteurile si adresele oameniilor care l-ar putea sprijini... Eu pur si simplu ii spun "incearca sa faci si asta!"

Foarte bine nu vrea sa faca asta acum? cand se va decide va fii too late...si la cine va veni sa se vaite? la mine normal "uite , acum nimeni nu ma mai vrea!" si eu ce sa-i spun "cand ti-am spus eu, ai spus ca te oblig, ca te stresez"

Toate trebuiesc facute la timpul lor..daca nu le facem pentru ca nu putem, in cazul lui nu vrem trebuie atunci sa acceptam conditiile ce vor veni...

Ca facand o comparatie...daca o femeie de 70 de ani se hotareste ea atunci sa aibe copii caci pana atunci "mi-e sila, lene, sa mai zburd" la 70 de ani nu mai poate procrea copii (decat in vitro)..
Toate au o limita si un termen...timpul e ca un ceas...ziua de ieri nu o mai poti recupera!