![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El este cel care striga dupa ajutor si cand cineva poate se ofera sa-i de-a face pe niznaiul... Daca este un lucru pe care el si-l doreste , unde vezi un bine fortat? Ca doar nu ma duc si ii pun cutitul la gat "bai hai du-te si publicati desenele!" eu ii spun ceva de genul "de ce nu incerci?" Sa nu crezi ca acum ma duc peste el si ii trantesc toate siteurile si adresele oameniilor care l-ar putea sprijini... Eu pur si simplu ii spun "incearca sa faci si asta!" Foarte bine nu vrea sa faca asta acum? cand se va decide va fii too late...si la cine va veni sa se vaite? la mine normal "uite , acum nimeni nu ma mai vrea!" si eu ce sa-i spun "cand ti-am spus eu, ai spus ca te oblig, ca te stresez" Toate trebuiesc facute la timpul lor..daca nu le facem pentru ca nu putem, in cazul lui nu vrem trebuie atunci sa acceptam conditiile ce vor veni... Ca facand o comparatie...daca o femeie de 70 de ani se hotareste ea atunci sa aibe copii caci pana atunci "mi-e sila, lene, sa mai zburd" la 70 de ani nu mai poate procrea copii (decat in vitro).. Toate au o limita si un termen...timpul e ca un ceas...ziua de ieri nu o mai poti recupera! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Trist ! | Darkanian | Pocainta | 16 | 09.12.2010 23:30:24 |
| Trist | tot.eu | Generalitati | 5 | 18.08.2009 14:18:26 |
| Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 41 | 06.01.2009 23:10:13 |
| trist | dorinel78 | Generalitati | 12 | 02.11.2007 21:49:36 |
|
|