Citat:
În prealabil postat de Melissa
Ce faci Aline? Te ocupi cu circulatia pe topicul asta? Daca ai fi citit atent tot dialogul meu cu annaa23,nu doar ultima postare,ai observa cu usurinta ca din nou eu am dreptate,nu tu.
Cum zicea Andrei??"..nu le ai tatica...":-))
|
Normal, tu poti sa-ti dai dreptate. Dar sa sti ca dreptatea ta nu coincide neaparat cu adevarata Dreptate draga mea!! Iar in cat priveste agresivitatea mea,scriam pe un ton mai grav deaorece nu pot sa concep orbirea de care dai dovada. Cand eu traiesc in mijlocul unor tineri si oameni din OD le stiu viata si purtarile si tu arunci cu noroi. Imi pare rau, dar nu pot sa fiu altfel Si Iisus a fost un pic mai agresiv in templu cand a vazut ce troneaza in Locul Preasfant! Asa ca nu pot sa fiu indiferenta cand invat intre 31 de "ortodocsi" cu numele, pentru care pacat e sa omori si sa spargi banci, in rest totul e pe placul lui Dumnezeu, pentru care Dumnezeu e cineva din cer care oricum n-are treava cu viata lor, care se lafaie in cele mai zguduitoare trairi si pacate, imi pare nespus de rau dar ma doare orbirea asta a tineretul ortodox si nu numai. Generatiile astea au nevoie de apropiere de Dumnezeu! Incearca sa vezi toate lucrurile astea. Cerceteaza-ti viata adanc si vezi daca tu esti asa cum imi spui mie ca nu sunt. Tocmai pt. ca imi iubesc colegii, prietenii, cunostintele ma doare sa vad orbirea asta a sufletului care domneste peste lumea asta din lipsa unei relatii mai adanci cu Biserica si cu Hristos! Imi pare nespus de rau ca te deranjeaza lucrurile astea, dar eu nu pot sa fiu indiferenta! Ne intrebam de ce se intampla atatea in lume? Pentru ca ne place pacatul, pentru ca suntem robi si sclavi ai vicilor si desfraului intr-o lume aparent libera! Puneti la lucru constiinta si vezi care e cel cu dragoste cum spui tu. Nu sunt o maestra in ale elegantei exprimarii si imi asum neputinta asta, dar asa cum stiu spun ca BOR are nevoie de OD in ea, nu o sa devenim neaparat oameni perfecti, nu sunt perfecta, neprihanita, mai buna ca altii daca fac parte din OD, dar sunt constienta ca apartenenta asta ma ajuta sa ma cutremur de pacat, sa incerc sa birui ispitele, iar cand cad sa ma ridic, sa ma rog mai mult, sa postesc mai mult, sa imi doresc mai mult sa fiu un crestin adevarat. Tu ai spus ca esti multumita de viata ta.. esti sigura de asta? Ma refeream la viata ta cu Dumnezeu. Pot sa spun ca esti singura pers. care a raspuns cu DA la intrebarea asta. Imi pare rau sa-ti spun dar nu ostasii se cred cei neprihaniti, si cei ca tine, care stau deoparte si dau cu pietre in cei care incearca sa inainteze intre-o lume mizera! Poporul si mai ales tineretul acesta are nevoie de Dumnezeu, altfel o sa fie plin de tineri distrusi de droguri, de patimi, de placeri de moment numite "fericire"! Dar cum zicea Traian Dorz intr-una din poeziile sale "O, numa-n veacul care vine, Cand tot va fi descoperit, Se va vedea Iisuse bine Ce maire Har ne-ai daruit". Incerca sa-i citesti pe oamenii astia pr. Iosif Trifa, Traian Dorz, Ioan Marini.. si gadeste-te daca astfel de poezi si carti puteau fi scrise daca ei nu erau creioane in mana lui Dumnezeu.
Te rog sa nu-mi mai raspunzi, eu nu vreau sa ajung la nici un fel de discutie nepotrivita cu tine! Nu ma cred vrednica de dat lectii de teologie si de judecam dreptatea, binele si raul, pot doar sa vad in ce zace tara asta majoritar ortodoxa. Atat.