![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt preoti care nici nu vor sa auda de Oaste, preoti care fac slujba de duminica si in rest sunt.. ca oamenii, ca lumea. Traieste mai departe in lumea ta, dar nu vorbi de un lucru daca nu ai stat in mijlocul lui candva. Din auzite pot sa-ti spun si eu despre preotii pe care-i ti sus si tare o gramada de mizerii. Asta nu inseamna ca toti sunt o apa si-un pamant. Te rog sa-ti vezi de treaba ta. Poti sa incetezi sa imi mai raspunzi la postari. Am inteles, tara asta e ortodoxa, ostasii sun intrusi si nu au dreptul sa se manifeste in tara asta democrata, BOR e plina de oameni cu ravna si tineret in clocot dupa Hristos. Sper sa realizezi ca din cei 86% care se declara ortodocsi 50% habar nu au ce presupune ortodoxia, 25%sunt crestini de duminica si poate restul buni crestini, tocmai pentru ca nu au o viata schimbata in Iisus Hristos, pentru ca merg 3 ore pe sapt la Biserica si asculta o predica de 5 minute din care rareori raman ce ceva! Dumnezeu sa va ajute pe mai departe la mai mare! Dumnezeu sa te lumineze! Sa nu fie asta pentru tine o osanda, sa regreti candva toate petrele astea! Numai bine.
"Dacă ai dreptate, gîndește-te că Dumnezeu nu ne-a mântuit prin dreptate. Ne-a mântuit prin dragoste..." (Traian Dorz) "Domnul sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra!" (Ps.37, 4-5) "Cu fața strălucită de Chipul Tău Divin, Îmi voi pleca genunchii, spre Tine-așa să vin și din genunchi veșmîntul și talpa să-Ți sărut spunîndu-Ți ce dator sunt de tot ce mi-ai făcut." (Traian Dorz) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va deranjeaza OD ca va taie din pofte din placeri va ciopleste din firea asta. Asta va doare pe voi, nu ca preotul nu e la zi cu toate stirile. Desi, in orasul meu adunarile au loc intr-o biserica ortodoxa, preotul ne da voie, nu cantam cu instrumente asa cum tot aberatii voi aici, nu predica femeile, participam la Tainele Bisericii si la Sf. Liturghi, avem o relatie de comunicare continua cu preotii parohiei si suntem ortodocsi 100%. Doar ca suntem oameni slabi, nu asa neprihaniti si tari in credinta ca altii, si avem nevoie de partasie mai des unii cu alti, avem nevoie de imbarbatare si putere din Cuvantul lui Dumnezeu si astfel ne intalnim mai des "in cantari si psalmi in Domnul".
"Dacă ai dreptate, gîndește-te că Dumnezeu nu ne-a mântuit prin dreptate. Ne-a mântuit prin dragoste..." (Traian Dorz) "Domnul sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra!" (Ps.37, 4-5) "Cu fața strălucită de Chipul Tău Divin, Îmi voi pleca genunchii, spre Tine-așa să vin și din genunchi veșmîntul și talpa să-Ți sărut spunîndu-Ți ce dator sunt de tot ce mi-ai făcut." (Traian Dorz) |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am citit ultimele postari de pe topicurile cu OD..
Sari la bataie peste tot:-) Ca un "ostas" adevarat..Lumea si-a expus calm punctele de vedere iar eu acum l-am citat pe bunul Parinte Cleopa,dar si asta te-a enervat rau.Te agreseaza, te scot din minti parerile care nu coincid cu a tale.Nici macar nu te intrebi daca nu cumva noi avem dreptate. Atitudinea ta este foarte asemanatoare cu a domnului despre care am povestit ca devenise atat de fanatic incat a murit de propriul infarct! ![]() Eu iti doresc sa-si reverse Dumnezeu infinita Mila si Iubire asupra ta! Si nu uita cand te mai aprinzi pe cei ce nu gandesc ca tine, ca in iubirea fata de aproapele sta ascunsa iubirea fata de Hristos! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa,
daca ai argumente sau nelamuriri, spune despre ce e vorbam sa-l acuzi pe celalalt de defecte de caracter de care poate nici tu nu esti straina inseamna ca discutia a luat-o razna. Si sa mai vorbesti si pe urma de mila, iubire si altele e chiar penibil. Priveste bine la lectiile pe care le dai, pentru ca s-ar putea chiar tu sa ai nevoie de ele. In ceea ce priveste ce a spus parintele Cleopa, acopera doar o parte din ceea ce este la ora actuala fenomenul "Oastea Domnului". Greseala sta in a face din asta un adevar universal, pentru ca loveste in oameni deosebiti dpdv duhovnicesc, oameni de care poate ai auzit. Un exemplu in acest sens este parintele Mihoc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum zicea Andrei??"..nu le ai tatica...":-)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog sa nu-mi mai raspunzi, eu nu vreau sa ajung la nici un fel de discutie nepotrivita cu tine! Nu ma cred vrednica de dat lectii de teologie si de judecam dreptatea, binele si raul, pot doar sa vad in ce zace tara asta majoritar ortodoxa. Atat.
|
||||
|
||||
![]()
Și nu se poate face asta având o legătură strânsă cu duhovnicul? Adică să te spovedești cât mai des și în măsura în care se poate să te împărtășești?
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este secta, deoarece nu mai recunosc Preoti, folosesc Biblia sectara. Ca si sectarii, nu mai merg la biserica, nu ascultau de preot.
Ce spune Arhimandritul Cleopa Ilie: Anul trecut a venit un preot la mine din judetul Covasna si mi-a zis : ” Parinte, am avut tot satul in ” Oastea Domnului ” si toti au trecut la penticostali. Am ramas numai cu zece familii ortodoxe “, au introdus instrumente muzicale in Biserica fara aprobare. Refuza cantarile bisericesti, au aceleasi cantari ca a sectarilor il venereaza pe Iosif Trifa, talcuiesc Scriptura dupa cum vor ei. Last edited by Clau44; 04.02.2013 at 10:08:53. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
Oastea Domnului | BenHur | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 23 | 18.02.2011 21:07:12 |
Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 28.06.2010 23:48:35 |
Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|