Citat:
În prealabil postat de heaven
Totusi,o persoana care la 30 de ani pe fondul unei caderi nervoase recurge la un asemenea gest extrem,numai calma si echilibrata nu este.Deasemenea,penitenciarul nu este un loc favorabil reechilibrarii psihice a individului.
Este posibil ca de-a lungul timpului sa isi fi ingropat mai adanc in el acea latura intunecata,insa asta nu inseamna ca ea a disparut,ci ca intr-un moment mai delicat al vietii ar putea izbucni din nou la suprafata
De curiozitate,varianta despre acel episod nefericit prin are a trecut acum cativa ani,ti-ai mai putut-o confirma si din alte surse obiective sau o stii doar de la el?
|
Varianta o stiu de atunci. M-a sunat un prieten comun si m-a rugat sa citesc ziarele. Atunci nimeni nu a inteles nimic decat ca e arestat. Cateva luni nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni.
Dupa ce a iesit si ne-am intalnit i-am pus eu intrebari. Am primit raspunsuri partiale. Incearca sa nu dea vina pe nimeni. Mi-a spus ca nu poate sa-mi explice caci nici el nu intelege clar, dar a incercat pas cu pas sa-m povesteasca ce facea in perioada aia. Restul sunt concluziile mele...........din cele povestite de el si de altii