Citat:
În prealabil postat de ioanacluj
suntem de aproape 2 ani impreuna, este cel mai bland om pe care l-am cunoscut si sincer ma pricep sa scot oamenii din sarite. La cate i-am facut lui altii au luat-o de mult la sanatoasa. Printre altele a prins si o perioada de-a mea lunga de depresie. Din aceasta perioada tot el m-a scos si a fost langa mine cand imi doream doar sa mor si sa se termine tot.
Acum el stie situatia cu mama mea, nu pot sa-l mint si ma sfatuieste sa mai am rabdare sa nu ma cert cu ea.
Va spun toate astea ca sa incerc sa-i conturez personalitatea.
Normal ca are si defecte. Dar am asa o senzatie ca a capatat o maturitate deosebita prin necazul lui. Mai are ceva : nu uraste pe nimeni ......incearca sa rezolve totul cu calm.
|
Totusi,o persoana care la 30 de ani pe fondul unei caderi nervoase recurge la un asemenea gest extrem,numai calma si echilibrata nu este.Deasemenea,penitenciarul nu este un loc favorabil reechilibrarii psihice a individului.
Este posibil ca de-a lungul timpului sa isi fi ingropat mai adanc in el acea latura intunecata,insa asta nu inseamna ca ea a disparut,ci ca intr-un moment mai delicat al vietii ar putea izbucni din nou la suprafata
De curiozitate,varianta despre acel episod nefericit prin are a trecut acum cativa ani,ti-ai mai putut-o confirma si din alte surse obiective sau o stii doar de la el?