Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2011, 11:21:39
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
suntem de aproape 2 ani impreuna, este cel mai bland om pe care l-am cunoscut si sincer ma pricep sa scot oamenii din sarite. La cate i-am facut lui altii au luat-o de mult la sanatoasa. Printre altele a prins si o perioada de-a mea lunga de depresie. Din aceasta perioada tot el m-a scos si a fost langa mine cand imi doream doar sa mor si sa se termine tot.
Acum el stie situatia cu mama mea, nu pot sa-l mint si ma sfatuieste sa mai am rabdare sa nu ma cert cu ea.

Va spun toate astea ca sa incerc sa-i conturez personalitatea.
Normal ca are si defecte. Dar am asa o senzatie ca a capatat o maturitate deosebita prin necazul lui. Mai are ceva : nu uraste pe nimeni ......incearca sa rezolve totul cu calm.
Totusi,o persoana care la 30 de ani pe fondul unei caderi nervoase recurge la un asemenea gest extrem,numai calma si echilibrata nu este.Deasemenea,penitenciarul nu este un loc favorabil reechilibrarii psihice a individului.
Este posibil ca de-a lungul timpului sa isi fi ingropat mai adanc in el acea latura intunecata,insa asta nu inseamna ca ea a disparut,ci ca intr-un moment mai delicat al vietii ar putea izbucni din nou la suprafata
De curiozitate,varianta despre acel episod nefericit prin are a trecut acum cativa ani,ti-ai mai putut-o confirma si din alte surse obiective sau o stii doar de la el?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03