View Single Post
Vechi 25.03.2011, 00:04:59
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Auzi draguta...eu de cum vine primavara am de lucru pe la tara si nu pot petrece vremea pe forum...asa ca acum cand am intrat pe forum, ispita m-a pus sa dau tocmai de tine si de postarea ta...
Ce vreau sa-ti spun? numeni nu va uraste, ca nu avem de ce...dar te du mataluta pe forumurile sectare (sau "crestine" cum le numiti) si sa vezi pe fratiile tale cat il au pe Hristos in ei, mai ales atunci cand se leaga de Biserica Ortodoxa...sa vezi cata "dragoste" au fata de noi, DE I-AR IUBI D-ZEU PE EI ASA ...ce zi? ...zici Amin?
Noi nu avem nevoie de rugaciunile voastre, chiar te rog sa-i spui pastorului sa nu se mai streseze, ca d-zeul vostru doarme si nu va aude...

Esti desteapta dar te contrazici singura!
De unde stii ca D-zeu uraste inchinarea la icoane din moment ce tot tu spui ca nu ai gasit in Biblie sa se vorbeasca de icoane...

Pe vremea lui Hristos nu era nevoie de icoane, pt ca El era prezent cu trupul in mijlocul multimilor...chiar si in timpul scrierii Bibliei, chipul Invatatorului era in inimile crestinilor....mai apoi, din dragoste pt Hristos si pt ai avea chipul in fata (pictat) , crestinii au pictat pe IIsus in icoana...

La Casa de care vorbesti nu stim noi cine ajunge, ca nu suntem judecatori...pastorii vostri va asugura Raiul, dar nu stiu pe ce baza...ai grija sa nu fii ca fariseul din parabola!

Las-o frate, ca nu-i ea vinovata. Vinovati sunt cei ce au invatat-o treburile astea, vinovata este lipsa de educatie duhovniceasca din familie, vinovate ii sunt pacatele.

Daca la ei se vinde mantuirea printr-un "botez", e logic sa ne vrea si pe noi pe acolo. Tu crezi ca de ce se roaga pentru noi? Doar, doar "d-zeul lor" o mai face sa cada vreo doi ... si uite asa ne intalnim arzand in iad (sorry "Acasa").

Iertati-ma