Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2011, 21:59:20
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andre_bia3 Vezi mesajul
Din greseala am dat peste acest site...nu-mi vine sa cred cat de mult ne urati...si Dumnezeu a lasat clar scris in 1 Ioan 2:9,10 ; 1 Ioan 4:11;Romani 14:13...Oricum noi va iubim si ne rugam pt.voi ,nu sa va botezati la pocaiti (cum zic multi) ci sa ajungeti sa-L cunoasteti pe Dumnezeu,Cel care a dat pe singurul Sau Fiu sa moara pt.noi pe Calvar..care a luat pacatele si bolile noastre,care ne-a lasat un Mangaietor sa ne calauzeasca pana la sfarsitul lumii...
Auzi draguta...eu de cum vine primavara am de lucru pe la tara si nu pot petrece vremea pe forum...asa ca acum cand am intrat pe forum, ispita m-a pus sa dau tocmai de tine si de postarea ta...
Ce vreau sa-ti spun? numeni nu va uraste, ca nu avem de ce...dar te du mataluta pe forumurile sectare (sau "crestine" cum le numiti) si sa vezi pe fratiile tale cat il au pe Hristos in ei, mai ales atunci cand se leaga de Biserica Ortodoxa...sa vezi cata "dragoste" au fata de noi, DE I-AR IUBI D-ZEU PE EI ASA ...ce zi? ...zici Amin?
Noi nu avem nevoie de rugaciunile voastre, chiar te rog sa-i spui pastorului sa nu se mai streseze, ca d-zeul vostru doarme si nu va aude...

Citat:
Si apropo cu inchinarea la icoane...lucru pe care Dumnezeu il uraste si spune in Galateni 5:19-20...inchinarea la IDOLI...inchinarea la ICOANE(eu nu gasesc niciunde in Biblie icoana cu chipul lui Dumnezeu,sf.X si Y ci dimpotriva,vorbeste despre fiara si icoana ei(Anticristul)...
Esti desteapta dar te contrazici singura!
De unde stii ca D-zeu uraste inchinarea la icoane din moment ce tot tu spui ca nu ai gasit in Biblie sa se vorbeasca de icoane...

Pe vremea lui Hristos nu era nevoie de icoane, pt ca El era prezent cu trupul in mijlocul multimilor...chiar si in timpul scrierii Bibliei, chipul Invatatorului era in inimile crestinilor....mai apoi, din dragoste pt Hristos si pt ai avea chipul in fata (pictat) , crestinii au pictat pe IIsus in icoana...

Citat:
Domnul sa va binecuvinteze pe toti si sa va umble de bucuria Lui si atunci cand vom merge Acasa sa ne intalnim cu toti!!!!
La Casa de care vorbesti nu stim noi cine ajunge, ca nu suntem judecatori...pastorii vostri va asugura Raiul, dar nu stiu pe ce baza...ai grija sa nu fii ca fariseul din parabola!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10