Citat:
În prealabil postat de AlinB
Astept sa vii tu cu datele lipsa din statisticile alea dragute.
|
Tu ai spus ca lipsesc si ai insinuat ca ar lipsi din ceva motive obscure, asa ca e responsabilitatea ta sa aduci argumente in favoarea pozitiei tale. Ce sa-i faci, asa e si in justitie, se pleaca de la premisa de nevinovatie ei e normal sa fie asa, ca altfel ajungem iara la ars vrajitoare pe rug.
Citat:
Stiu asta si daca s-au agravat sau imbunatatit este o chestiune de opinie.
|
Gresit, sunt date obiective precum numarul de avorturi la mia de femei, numarul de cazuri confirmate de infectii cu BTS pe mia de locuitori. Si acestea indica faptul ca politica "abstinence only" e un dezastru. Nu e vorba de nici o opinie.
Citat:
Oricum e greu sa faci educatie pentru abstinenta cu cateva ore pe saptamana cand societea si mass-media ofera zeci si sute de ore de contra-educatie in acest sens.
|
Asa, si a nu vorbi despre prezervative, loialitatea fata de un partener sexual, metoda calendarului, coitus interupt etc, nu-s utile deloc in conditiile in care ORICUM o sa faca sex? Metoda strutului e mai buna, nu? E un lucru regretabil ca e sexualizat orice si tot felul de nonvalori siliconate domina pesajul public, si eu as prefera sa vad lucruri mai utile, dar indobitocirea e petrece, ar ignorarea problemelor nu duce la disparitia lor, ci la agravarea lor.
Citat:
De cand sunt datele statistice lipsa dovada unei pozitii obiective?
|
De cand e pretentia de a stii ce e in datele inexistente/lipsa un argument?
Argumentul dumitale se reduce la: Nu avem date legat de BTS in anumite tari => datele acele sunt favorabile pozitiei mele.
Foarte logic, n-am ce spune.
Citat:
Poate, poate..ce explicatii convenabile.
Pentru celelalte date erau, si deodata brusc, au disparut.
F. convenabil.
|
Demonstreaza ca exista acele date si prezinta-le.
Citat:
Nu e conspiratie, pentru ca sunt sigur ca datele exista, daca n-ar exista cum zici tu, am putea vorbi de o conspiratie, eu cred ca este o omisiune intentionata iar sa nu-ti pui intrebari din astea arata cat de convenient gandesti.
|
Da, stii tu SIGUR ca ele exista si nu au vrut sa le bage. Vreau sa vad cum demonstrezi reaua intentie, presupunand ca in prealabil demonstrezi ca existau acele informatii si ca aveau acces la ele.
Citat:
Adica, iti place ce auzi, de ce ai mai verifica sau ti-ai mai pune intrebari?
|
Adica iti place sa arunci tot felul de acuzatii dar nu esti dispus sa dovedesti ca e ceva substanta in ceea ce acuzi. Foarte convenabil.
Citat:
Ai "adevarul" sub nas, nu?
|
Ai anumite date disponibile. Nu poti spune nimic despre date pe care nu le ai. Asta spun. Daca tu ai acces la acele date, pune-le pe masa. Pana atunci, tot ce spui sunt doar conspiratita acuta sau cel putin acuzatii mascate, fara nici un fel de suport.
Citat:
Este uimitor cum ateii demonstreaza de multe ori sunt mai "closed minded" si apeleaza la "wishful thinking" mai mult decat credinciosii pe care ii critica.
|
Hahahaha. Wishful thinking? Adica eu iti prezint date care demonstreaza ceva concret. Tu speculezi ca in alte date AR PUTEA exista ceva date care AR PUTEA FI problematice, dar acele date nu sunt prezentate pentru ca ar fi ceva de ascuns. Eu iti spun ca exista si alte posibile cauze neclamand certitudinea in ceea ce priveste cauza in nici una din explicatiile posibile, dar pana nu avem datele cu pricina oricum nu are sens discutia. Tu pretinzi ca datele PRESUPUS ascunse intentionat contin anumite informatii care TU PRETINZI CA SPUN CEVA si tot eu sunt cel care apeleaza la "wishful thinking"?
Ironia nu are limite.
Citat:
Si asa, faptul ca reiese destul de clar ca prezervativul e cvasi-inutil in prevenirea BTS, nu cred ca e foarte convenabil fanilor educatiei sexuale centrate pe Zeul Prezervativ, cel care TeFeresteDeGriji si TeAbsolvaDeResponsabilitati.
|
Nu pricepi, ai? Unul dintre cei 3 R e RESPONSIBILITY.
Citat:
Tu esti fan -ul studiului in cauza, tu sa arati ca ce a fost emis nu ascunde de fapt nimic si ca este perfect onest.
N-am sa fac eu temele in locul tau.
|
De ce nu ma surprinde ca nu ai habar cine are sarcina dovezii, si anume cel ce face afirmatia, in speta dumneata. Daca ai ceva obiectii fondate pe altceva decat pareri proprii si concluzi obtinute in sedinte de meditatie, te rog sa le prezinti, altfel, tot ce spui e conspiratita pura.
Citat:
Eu vreau sa fiu convins. Arata-mi si voi crede.
N-ai ce sa-mi arati, treaba ta, eu in nimic -uri nu cred.
Tie iti place sa crezi in studii de genul asta? Treaba ta, fiecare om are dreptul la o religie.
|
Eu nu cred in afirmatii scoase din burta precum cea ca ar fi ceva ascuns. Te prinzi tu care e chestia mai nasoala, sa te bazezi pe date sau sa te bazezi pe speculatii.