View Single Post
Vechi 09.04.2011, 08:44:30
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mircea_pacatosul Vezi mesajul
Draga "Vintage",

Nu trebuie sa se tulbure inima ta ! Este probabil o greseala pe undeva, nu-ti fa griji. Dumnezeu te iubeste si pe tine, indiferent ce zice unul sau altul ! Daca cineva te vorbeste de rau, este pt. ca Dumnezeu vrea sa vada Iubirea ta, cit de puternica este ! Este Ea vie ?! Este inima ta capabila sa ierte si sa uite ?! Si, crede-ma, ca mare rasplata iti pregateste Dumnezeu daca tu ierti pe oricine si orice ! Daca tu iubesti sincer si neconditionat toate sufletele, intelegind simplu, ca Dumnezeu asa te-a creat pe tine, ca sa iubesti ! Asta este Scopul Lui cu tine !
"Cauta Pacea si urmeaz-O pe Ea !"-ne spune Mantuitorul Insusi !
Sincer, ma bucura credinta ta, sincera, simpla ! Rog pe Bunul Dumnezeu sa ti faca credinta tare ca stanca !

"RABDA CU RABDARE SI PUNE-TI NADEJDEA IN DUMNEZEU !"-a glasuit Ingerul lui Dumnezeu !

Sunteti minunati ! Minunate fapturi ale lui Dumnezeu !

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Multumesc pt vorbele frumoase, pt incurajare!
Este greu sa suportam mustrarile semenilor nostri, mai ales atunci cand asteptam lauda lor... dar totul ne este dat spre folos duhovnicesc.
Nu am spus de la inceput, nu mi-am facut intrarea pe forum cu lacrimi, cu evocarea necazului meu. Am vrut sa fiu un tovaras de conversatie simpatic, optimist, sa vin si eu cu sfatul meu. Am mai gresit pe ici pe colo dar n-am vrut sa jignesc... si totusi am facut-o. Imi cer iertare! Din 4-5 zile cate am stat pe forum, 2 le-am petrcut incercand sa conving ca am ceva de spus si 3 zile le petrc cerandu-mi scuze. Am patit ca Arghezi cu femeia... ha, ha, ha! de mine rad.
Am intrat aici sperand sa mai uit de ala mele, sa aud pe altii cum isi suporta viata lor.
Dar, incepand cu stangul, am esuat... Am si eu necazuri, cine nu are? Sunt si eu bolnava, am o boala autoimuna incurabila. Nu am dureri inca si de asta-s fericita! Sotul meu are hernie de disc avansata, cu dureri si necesita operatie. Nu poate face efort fizic si eu duc greul. Am mama in varsta pe care eu o ingrijesc. Serviciu am, multumesc lui Dumnezeu!. Lucrez 10 ore pe zi. Dar e serviciu usor si-mi place, mai ales ca pot sa mai intru pe net cand si cand... ca sa ma fac de ras pe forum (ha, ha, ha... dar nu-i bai!). Am doi copii si stam cu totii in ap. de doua camere. Dar ce bine este! nu sutem singuri niciodata!
Eu zic ca stau bine, n-am de ce sa ma plang... Doamne fereste sa-mi arda casa, sa-mi moara vreun copil sau sa mai fac un cancer!
Asa cum sunt, in situatia asta inca pot zice ca psalmistul:

1. Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi.
2. La loc de pasune, acolo m-a salasluit; la apa odihnei m-a hranit.
3. Sufletul meu l-a întors, povatuitu-m-a pe caile dreptatii, pentru numele Lui.
4. Ca de voi si umbla în mijlocul mortii, nu ma voi teme de rele; ca Tu cu mine esti.
5. Toiagul Tau si varga Ta, acestea m-au mângâiat.
6. Gatit-ai masa înaintea mea, împotriva celor ce ma necajesc; uns-ai cu untdelemn capul meu si paharul Tau este adapându-ma ca un puternic.
7. Si mila Ta ma va urma în toate zilele vietii mele, ca sa locuiesc în casa Domnului, întru
lungime de zile
Reply With Quote