![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga "Vintage",
Nu trebuie sa se tulbure inima ta ! Este probabil o greseala pe undeva, nu-ti fa griji. Dumnezeu te iubeste si pe tine, indiferent ce zice unul sau altul ! Daca cineva te vorbeste de rau, este pt. ca Dumnezeu vrea sa vada Iubirea ta, cit de puternica este ! Este Ea vie ?! Este inima ta capabila sa ierte si sa uite ?! Si, crede-ma, ca mare rasplata iti pregateste Dumnezeu daca tu ierti pe oricine si orice ! Daca tu iubesti sincer si neconditionat toate sufletele, intelegind simplu, ca Dumnezeu asa te-a creat pe tine, ca sa iubesti ! Asta este Scopul Lui cu tine ! "Cauta Pacea si urmeaz-O pe Ea !"-ne spune Mantuitorul Insusi ! Sincer, ma bucura credinta ta, sincera, simpla ! Rog pe Bunul Dumnezeu sa ti faca credinta tare ca stanca ! "RABDA CU RABDARE SI PUNE-TI NADEJDEA IN DUMNEZEU !"-a glasuit Ingerul lui Dumnezeu ! Sunteti minunati ! Minunate fapturi ale lui Dumnezeu ! DOAMNE AJUTA ! Mircea |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este greu sa suportam mustrarile semenilor nostri, mai ales atunci cand asteptam lauda lor... dar totul ne este dat spre folos duhovnicesc. Nu am spus de la inceput, nu mi-am facut intrarea pe forum cu lacrimi, cu evocarea necazului meu. Am vrut sa fiu un tovaras de conversatie simpatic, optimist, sa vin si eu cu sfatul meu. Am mai gresit pe ici pe colo dar n-am vrut sa jignesc... si totusi am facut-o. Imi cer iertare! Din 4-5 zile cate am stat pe forum, 2 le-am petrcut incercand sa conving ca am ceva de spus si 3 zile le petrc cerandu-mi scuze. Am patit ca Arghezi cu femeia... ha, ha, ha! de mine rad. Am intrat aici sperand sa mai uit de ala mele, sa aud pe altii cum isi suporta viata lor. Dar, incepand cu stangul, am esuat... Am si eu necazuri, cine nu are? Sunt si eu bolnava, am o boala autoimuna incurabila. Nu am dureri inca si de asta-s fericita! Sotul meu are hernie de disc avansata, cu dureri si necesita operatie. Nu poate face efort fizic si eu duc greul. Am mama in varsta pe care eu o ingrijesc. Serviciu am, multumesc lui Dumnezeu!. Lucrez 10 ore pe zi. Dar e serviciu usor si-mi place, mai ales ca pot sa mai intru pe net cand si cand... ca sa ma fac de ras pe forum (ha, ha, ha... dar nu-i bai!). Am doi copii si stam cu totii in ap. de doua camere. Dar ce bine este! nu sutem singuri niciodata! Eu zic ca stau bine, n-am de ce sa ma plang... Doamne fereste sa-mi arda casa, sa-mi moara vreun copil sau sa mai fac un cancer! Asa cum sunt, in situatia asta inca pot zice ca psalmistul: 1. Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi. 2. La loc de pasune, acolo m-a salasluit; la apa odihnei m-a hranit. 3. Sufletul meu l-a întors, povatuitu-m-a pe caile dreptatii, pentru numele Lui. 4. Ca de voi si umbla în mijlocul mortii, nu ma voi teme de rele; ca Tu cu mine esti. 5. Toiagul Tau si varga Ta, acestea m-au mângâiat. 6. Gatit-ai masa înaintea mea, împotriva celor ce ma necajesc; uns-ai cu untdelemn capul meu si paharul Tau este adapându-ma ca un puternic. 7. Si mila Ta ma va urma în toate zilele vietii mele, ca sa locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
De ce nu vreti sa vorbiti cu mine? de ce nu-mi spuneti direct cu ce am gresit? Sunteti foarte suparat pe mine si ma banuiti de prefacatorie. Nu pot, nu vreau sa va las sa credeti ca ma ma prefac in credinta mea. Il iubesc pe Dumnezeu atat cat poate un biet omulet s-o faca! Il Marturisesc si cred in Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul! Cred in Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu! Si in Duhul Sfant, Domnul de Viata facatorul, care din Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si Fiul este inchinat si marit! Nu ma intereseaza daca-mi spuneti ca sunt prost crescuta sau rea si antipatica. Poate ca aveti dreptate. Ca nu-mi iubesc indeajuns aproapele, nu-i o minciuna. Ca-s mandra si vreau si eu sa fiu bagata-n seama aici pe forum este adevarat. Imi recunosc neputintele. Nu stiu nimic din bogatia Ortodoxiei noastre. Dar uite de-asta m-am inscris pe forum sa pot vorbi sa pot discuta cu cei ce stiu mai multe. Va rog, nu ma respingeti. Nu sunt prefacuta! Cum sa va conving? De doua ori v-am intrebat cu ce gresesc? Dar nu-mi raspundeti. Poate ca nu merit. Bine mi-a zis Calator-prin ploaie vorba aia: ce i se cuvine lui Jupiter nu li se cuvine boilor! Dar au si boii partea lor. Dati-mi acea parte si va voi multumi! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar pana una, alta, sa stii ca boii care ii impung pe cei ce ii ingijesc, nu primesc mancare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. Dar mi-am cerut iertare... nu numai odata. Imi pare sincer rau ca am jignit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Multumesc dragi prieteni pentru gandurile si sfaturile pe care mi le-ati expus aici. As mai avea nevoie de un sfat /parere intr-o situatie delicata. 2 persoane apropiate mie ( sot si sotie) sunt cuprinse de patima betiei de ani de zile, dupa cum multi stiti o patima foarte grea; cum as putea sa ii ajut? am incercat de zeci de ori sa le explic cum am putut eu, dar degeaba; sotul mai merge la biserica din cand in cand, sotia mai rar, in acest post parca a si reusit sa se spovedeasca si impartaseasca; in ultima vreme e din ce in ce mai grav, amandoi consuma bautura pana nu mai stiu nimic de ei, ajungand chiar sa cada si sa doarma pe drumuri; va spun eu ca vorba buna nu ajuta,( familia le-a zis de sute de ori ca nu e bine ce fac) cel putin in cazul lor, imediat continua cu bautura; i-am pus pe pomelnic pe la mai multe biserci si manastiri, am citit si acatistul " Potirul nesecat" cu post dupa puterea mea, dar cum ziceam in sus, e din ce in ce mai grav, au ajuns pana la inconstienta si sa doarma pe drumuri, cearta continua intre ei, batai s.a.m.d. Va rog mult pe cei care stiti/ati auzit ceva remediu in acest sens, v-as fi recunoscatoare; din cate stiu s-a incercat si cu ceva pastile contra alcoolului, dar degeaba...necuratul lucreaza in continuare in bietii oameni ![]() Imi cer iertare daca v-am incarcat prea mult cu ale mele, dar incerc pe unde pot sa aflu un remediu. Multumesc anticipat!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici este link-ul catre site-ul ei: http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1288 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Minuni ale zilelor noastre | cosmin_lovin | Intamplari adevarate | 12 | 28.11.2008 22:58:26 |
Ereticii zilelor noastre | phradmon | Secte si culte | 39 | 14.05.2008 14:20:27 |
|