View Single Post
Vechi 11.04.2011, 04:40:12
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit În medicină cuvântul Neo desemnează cancerul

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Hai ca pe asta inca nu am auzit-o!
Fierbinteala????...dupa asta ce urmeaza, delir???
Dragul meu, m-am uitat o leacă pe profilul tău de adolescent să văd de unde ți-a venit un răspuns așa de caraghios.
Am înțeles de unde, dar am găsit niște contradicții în cele spuse de tine care arată că nu ești lămurit încă în credință, mai trebuie să cercetezi, cu răbdare, multe.
Astfel dacă ești:
"pragmatic, realist care nu traieste din inchipuiri ci din verificari, confirmari si certitudini"

ar trebui să te documentezi care este Ortodoxia și care este New Age-ul. Deoarece

Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace

face parte din ghiveciul murdar new age care încearcă să arunce diamantul Ortodoxiei în mizeriile hulei și să-l pună în troaca porcilor, uitând de cuvântul Domnului:

"Matei 7:6 Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi."

Sfinții Părinți explică: câinii reprezintă pe eretici care prin hule vor să sfâșie adevărul, Biserica și pe creștini iar porcii reprezintă pe cei care sunt indiferenți la credință, amăgindu-se că nu e adevărată, pentru a trăi în păcat, de care se îndulcesc ca de o mâncare. Iar atunci când încerci să-i aduci la adevăr te sfâșie că le înțepi conștiința și vor mai degrabă să scape de tine decât de patimile lor pe care le iubesc ca pe idoli.

Interests
studiez coralii din insulele Caraibe
Occupation
observ fascinat lumea cu respiratia intretaiata

Asta e tare bine că

Ps.18:1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu și facerea mâinilor Lui o vestește tăria.
Ps.18:2. Ziua zilei spune cuvânt, și noaptea nopții vestește știință.
Ps.18:3. Nu sunt graiuri, nici cuvinte, ale căror glasuri să nu se audă.
Ps.18:4. În tot pământul a ieșit vestirea lor, și la marginile lumii cuvintele lor.

Așadar și din frumusețea creației poți să-l cunoști pe Dumnezeu, cu condiția să ai smerenie și să ceri sfat de la bătrâni îmbunătățiți. Natura nu se explică prin ea însăși. Sensul ei adânc, contemplativ, liturgic se poate deprinde doar la Sfânta Liturghie

Religie
Ortodox

Aceasta nu mai este adevărat la tine dacă ai astfel de concepții deoarece tu crezi New Age. Ar fi o șansă dacă te-ai duce la Sfânta Liturghie și spovedanie deoarece Hristos, Doctorul cel bun ce lucrează în spitalul lui minunat numit Sfânta Biserică Ortodoxă, te-ar trata și în timp te-ar dezintoxica de ideile caraghioase și păguboase pe care le ai.

Semnătură
Sunt NEO-Ortodox

Asta o cred deoarece în medicină cuvântul Neo desemnează cancerul iar credința ta este o ortodoxie care nu este Ortodoxia deoarece s-a tumefiat prin multiplicarea fără control a ideilor culese de pe la TV și i-net pe sufletul tău care, poate, a fost cândva ortodox.
Știi? Cancerul așa apare: prin multiplicarea prea rapidă, deci fără de control, a celulelor sănătoase care devin... celule canceroase. Așa și Neo-ortodoxia (de fapt Ne-ortodoxia) se dezvoltă în mintea ta din niște concepte (poate?) la bază ortodoxe dar nelămurite, nelucrate ci înmulțite prea repede, fără cugetare și filtru din amestecarea cu tot felul de idei demonice - scârbe lipite de mintea ta - cine știe de pe unde - de aiurea.

caracterizat prin pragmatism cercetare,verificare, confirmare, izvoare istorice=ADEVAR

Asta nu se confirmă deoarece tu te documentezi pentru credință în chip neserios la

Phil Collins (aplicabil la toti):
http://www.youtube.com/watch?v=VB4IkChXJzs

Oare ești tu Judecătorul sau Phil o fi ca să le aplici la toți?

Dacă ai fi serios în cercetările tale ai studia ce înseamnă pocăința fierbinte chiar la Sfânta Maria Egipteanca, și (mai ști?) poate te-ai pocăi să te poți mântui.

http://paginiortodoxe.tripod.com/vsa...gipteanca.html

dar dacă rămâi doar cu Phil Collins precis nu vei experimenta decât cel mult delirul.

Cu durere pentru ceea ce ești și cu dragoste pentru ce poți deveni dacă iei credința cu maturitate și dor de Adevăr,
Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 11.04.2011 at 04:43:43.
Reply With Quote