Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2011, 05:08:33
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Din Pateric, cu durere și dragoste 3

Știu că probabil și dvs aveți trăiri chemătoare frumoase la Hristos. Dar sunt din afară. Vă spun ca unul care am trecut și prin ele. Ca să-L gustați pe Hristos cu adevărat veniți înăuntru, în Biserica Lui. Vi se va deschide Raiul chiar din clipa Sfântului Botez. Doar gustând adevăratele trăiri, adevărata sfințenie veți putea să vedeți diferența.
Primiți cele scrise mai sus nu ca pe o jignire adusă dvs. ci ca pe o dragoste și o chemare cu dor pentru a deveni frați, ca să vă bucurați și dvs. de darul minunat al Ortodoxiei, pe care nicăieri nu-l veți găsi în altă parte:
a iubi și trăi pe Hristos în adevăr

pentru că doar așa și numai așa puteți să vă mântuiți.

Și nădăjduiesc că dvs. chiar doriți sincer aceasta.

Cu durere și dragoste, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 05:15:08
Senior Member

Implicit Aplicații practice ale Adevărului

Aplicații practice ale Adevărului privit din prisma infailibilității Bisericii în ceea ce privește medicina demonică.

Despre continuarea acestui subiect și Francisc de Asisi și înșelarea subtilă în credință și medicină dați-mi voie să scriu altă dată deoarece e târziu și noi avem multă materie de pregătit pentru facultate. În plus mâine (azi) am foarte mulți pacienți.

Vă mulțumesc pentru înțelegere,
Vă doresc să călătoriți cu toții sub umbra Sfintei Cruci și așa să înviați de la Paște în veșnicie.
Cu drag, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 10:19:21
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
Știu că probabil și dvs aveți trăiri chemătoare frumoase la Hristos. Dar sunt din afară. Vă spun ca unul care am trecut și prin ele. Ca să-L gustați pe Hristos cu adevărat veniți înăuntru, în Biserica Lui. Vi se va deschide Raiul chiar din clipa Sfântului Botez. Doar gustând adevăratele trăiri, adevărata sfințenie veți putea să vedeți diferența.
Primiți cele scrise mai sus nu ca pe o jignire adusă dvs. ci ca pe o dragoste și o chemare cu dor pentru a deveni frați, ca să vă bucurați și dvs. de darul minunat al Ortodoxiei, pe care nicăieri nu-l veți găsi în altă parte:

Va multumesc frumos.Consider ca am facut si fac parte din Biserica Lui Hristos.Asa sa-mi ajute Cel de Sus pana la capat.Credinta mea si a celor din confesiunea mea, cu privire la acest aspect, o puteti gasi definita in Westminster Confession of Faith-Chapter XXV.Va asigur ,pe acesta cale, de intreaga mea consideratie si simpatie.Sa ne vedem cu bine in fata Celui de Sus.

Last edited by Scotsman; 28.03.2011 at 10:31:45.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 10:35:52
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:

Biserica lui Hristos nu se sprijina pe o denumire sau eticheta, ci pe trei coloane:
- pe credinta nestramutata in Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant,
- pe iubirea curata a celor ce o alcatuiesc, fie ei "oi", "oite" ori "mielusei" (Ioan 21:15,17),
- si pe slujirea aproapelui, slujire ce da adevarata masura a implinirii poruncilor.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 11:08:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Biserica lui Hristos nu se sprijina pe o denumire sau eticheta, ci pe trei coloane:
- pe credinta nestramutata in Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant,
- pe iubirea curata a celor ce o alcatuiesc, fie ei "oi", "oite" ori "mielusei" (Ioan 21:15,17),
- si pe slujirea aproapelui, slujire ce da adevarata masura a implinirii poruncilor.
Parerea mea e ca Biserica se sprijina pe transmisia apostolica. Altfel slujbele si Sfintele Taine ar fi fara rost, poate avea cineva cele trei puncte si fara sa se boteze, de exemplu. In schimb au fost si ierarhi care au sustinut ceva apropiat de arianism, dar nu au fost in afara Bisericii. De exemplu un hindus care crede in Sfanta Treime, are si fapte de care vorbiti, dar ramane hindus pentru ca asa au fost parintii lui si vrea sa pastreze traditia inseamna ca e in Biserica?
Cum spune si in Biblie, credinta au si ingerii cazuti. Fapte bune au si unii care nu sunt crestini. mai lipseste un al treilea element indispensabil mantuirii, harul. Mantuitorul a spus "luati Duh Sfant, carora le veti ierta pacatele, etc." apoi "cineva va bea din sangele....", si cine nu se va boteza nu poate intra in Imparatie. Pentru ca nu conteaza cate fapte avem, oricum fiecare om greseset in fiecare moment, din cauza faptului ca de la caderea lui Adam a pierdut legatura directa cu Dumnezeu.

Last edited by catalin2; 28.03.2011 at 11:15:44.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 11:25:47
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parerea mea e ca Biserica se sprijina pe transmisia apostolica. Altfel slujbele si Sfintele Taine ar fi fara rost, poate avea cineva cele trei puncte si fara sa se boteze, de exemplu. In schimb au fost si ierarhi care au sustinut ceva apropiat de arianism, dar nu au fost in afara Bisericii. De exemplu un hindus care crede in Sfanta Treime, are si fapte de care vorbiti, dar ramane hindus pentru ca asa au fost parintii lui si vrea sa pastreze traditia inseamna ca e in Biserica?
Cum spune si in Biblie, credinta au si ingerii cazuti. Fapte bune au si unii care nu sunt crestini. mai lipseste un al treilea element indispensabil mantuirii, harul. Mantuitorul a spus "luati Duh Sfant, carora le veti ierta pacatele, etc." apoi "cineva va bea din sangele....", si cine nu se va boteza nu poate intra in Imparatie. Pentru ca nu conteaza cate fapte avem, oricum fiecare om greseset in fiecare moment, din cauza faptului ca de la caderea lui Adam a pierdut legatura directa cu Dumnezeu.
Botezul este o rezultanta a celor trei si in special a primei conditii. Iar apostolii au transmis cele trei conditii cu specificatia ca ultima a si fost pusa in practica la modul cel mai concret. Adica Biserica Primara chiar traia in slujirea aproapelui, toti puneau tot ce aveau in comun si toti se slujeau unii pe altii. Astazi fiecare are ale lui, iar de slujirea aproapelui mai rar, asa "din cand in cand si atunci in gand" prin rugaciune. Eventual se practica etichetarea aproapelui, biciuirea aproapelui (cu vorbe) si batutul cu caramida in propriul piept bombat.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 12:32:31
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Adica Biserica Primara chiar traia in slujirea aproapelui, toti puneau tot ce aveau in comun si toti se slujeau unii pe altii. Astazi fiecare are ale lui, iar de slujirea aproapelui mai rar, asa "din cand in cand si atunci in gand" prin rugaciune.
Perfect de acord, asa ar trebui. Cum spuneti, cei ce erau in Biserica, dar ii ajutau si pe cei ce nu erau. Vazand multele minuni facute de sfinti aveau si o credinta mai mare decat a noastra. Aceasta era una din aplicarea invataturii Mantuitorului. O alta era apararea invataturii de credinta, din efortul acesta avem si majoritatea scrierilor sfintilor.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2011, 03:56:27
Senior Member

Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 64

Aplicații practice ale Adevărului privit din prisma infailibilității Bisericii în ceea ce privește medicina demonică.

Învățând ce este Ortodoxia și cum putem fi ortodocși ne este simplu să ne descurcăm în hățișul ideilor de astăzi. Înțelegem că dacă nici sfinții nu au fost scutiți de greșeli, într-un mediu curat în general, majoritar creștin de pe vremea lor, cu atât mai mult noi și părinții de azi, trăind într-un mediu intoxicat de minciună și viclenie, putem greși.
Așadar dacă un părinte, chiar sfânt, poate chiar duhovnicul nostru care pururea ne folosește, ne spune că bioenergia, homeopatia sunt ori bune ori indiferente ori măcar nu așa de rele iar un altul ne spune că sunt mijloace de îndrăcire ce ne facem?
Desigur că trebuie cercetat părintele care a spus aceasta în contextul lui. Dacă de pildă este orb și deci nu are acces la informații decât în măsura în care i se citește într-un timp limitat de către un ucenic (cu părerile lui ce pot fi greșite la care se adaugă și lipsa de experiență duhovnicească și patimile personale ale ucenicului), dăm mai puțin crezare informațiilor provenite de la el, chiar dacă ne îndulcim de trăirea lui duhovnicească unde îl urmăm după posibilități. Așa a fost citat de pildă Pr. Teofil Pârâianu, de care sunt încredințat din tot sufletul că este sfânt dar tot așa că, în privința bioenergiei și homeopatiei era dezinformat.
Dacă ne spune aceasta un părinte care cunoaște mai puțin medicină și mult mai puțin capcanele subțiri și viclene ale diavolului nu ne luăm după el.
Dacă mediul în care s-a format era deformat de aceste idei, tot așa nu ne bizuim.
Dacă are prieteni sau ucenici ce practică acestea și sunt foarte apropiați părintelui, putând să-l înșele, prin evlavia lor nelămurită în credință și intoxicată de interesul lor personal și obiceiul cu păcatul pe care ei îl văd bun, nu credem de loc (cum mi-au spus telefonic unii de pe forum că au pățit cu duhovnicii lor).
Dacă însă cei ce ne spun despre bioenergie (inclusiv homeopatie) sunt curați de acelea de mai sus și în plus, cu toată râvna și cunoașterea medicală și duhovnicească s-au apucat să studieze și apoi, nu din idei preconcepute, ci din experiența și discernământul studiului, au arătat concluziile, pe aceștia mai de grabă îi credem. Mă refer la cărticica Homeopatia Contrară Credinței Ortodoxe scrisă de Părintele Damaschin Grigoriatul, Sfânta Mănăstire Grigoriu, Sfântul Munte Athos, care, după ce a învățat limba română, a trimis ucenicii săi monahi medici să studieze homeopatia la ea acasă și după ce i-au spus concluziile pe care le-au tras, a întrebat cu lacrimi pe Dumnezeu ce să facă cu acestea aflate, a fost înștiințat de Dumnezeu înlăuntrul său și apoi s-a apucat să tragă semnalul de alarmă.
Dacă în mediul rusesc (care are sfințenia atât de frumoasă a trăirii dar care, în majoritatea cazurilor de-a lungul istoriei, este păgubit de discernământ pentru că uită se separe prin teologie binele de rău) se apără de pildă homeopatia iar în mediul grecesc (desigur mai rece la trăire dar foarte atent la cele mai mici amănunte teologice și științifice) se trage un semnal de alarmă, noi românii, care avem vocația sintezei, mai de grabă căutăm să ne însușim învățăturile grecești și trăirile rusești ca să realizăm integralități românești, adică creștinismul deplin.
Desigur putem studia bioenergia în scrierile ei și medicina în ale ei, teologia și sfintele canoane și să tragem singuri concluziile care, sunt mai mult decât evidente. E foarte bine așa dar este un proces de durată influențat de patimile și întunecimile noastre.
Vă spun un mic secret care vă va face să deosebiți mai puțin ostenitor binele de rău:
Pr. Cleopa ne spune ceva tare folositor în Călăuză în credința ortodoxă, la pagina 146:

„Preotul: Semnele adevăratei Tradiții le arată Vincențiu de Lerin, zicând așa: „In Biserica Universală trebuie mare grijă, ca acel lucru să-l ținem, care a fost crezut pretutindeni, totdeauna, de toți... Lucrul acesta va fi așa, dacă urmăm universalitatea, vechimea și consensul. Vom urma universalitatea în chipul acesta, anume, dacă mărturisim că singură această credință este adevărată, pe care întreaga Biserică o mărturisește pe pământ. Vom urma vechimea dacă nu ne depărtăm deloc de acele înțelesuri, pe care se știe că le-au practicat sfinții înaintași și Părinții noștri. Vom urma și consensul, dacă, chiar în vechime, ținem definițiile și părerile tuturor sau aproape ale tuturor preoților și învățătorilor deopotrivă"21.
Tradiția trebuie să vină de la Apostoli. Așa înțelegem vechimea ei. Ea trebuie să fi fost totdeauna și pretutindeni în Biserică, fără schimbare.”

În privința vechimii trebuie să aplicăm canoanele celor vechi (dar de fapt înnoiți duhovnicește) referitoare la ocultism, alchimie și vrăjitorie să vedem se potrivesc la bioenergie (inclusiv homeopatie)? Răspunsul este DA, bioenergia (inclusiv homeopatia) au caracteristici identice cu ocultismul, alchimia, vrăjitoria.

În privința universalității, să cercetăm ce au spus Sfinții Părinți în scrierile lor și Sfinții Apostoli în Noul Testament despre aceste subiecte: știința cu nume mincinos, vrăjitorii, înșelare demonică și să vedem: se aplică la bioenergie (inclusiv homeopatie)? Răspunsul este DA parcă le-ar fi descris pe ele doar cuvintele sunt mai arhaice după cum se numeau în vocabularul științei de atunci bioenergia (inclusiv homeopatia).

În privința consensului, văzând că doar cei vechi sunt într-un consens iar cei contemporani se contrazic să aplicăm Sfânta Scriptură:

Rom.14:23. Iar cel ce se îndoiește, dacă va mânca, se osândește, fiindcă n-a fost din credință. Și tot ce nu este din credință este păcat.

Așadar dacă bioterapia este cu îndoială, chiar dacă nu ar fi păcat (DAR E!) este păcat din cauza îndoielii, căci nu este din credința adevărată adică a întregii Biserici.

Iac.1:5. Și de este cineva din voi lipsit de înțelepciune, să o ceară de la Dumnezeu, Cel ce dă tuturor fără deosebire și fără înfruntare; și i se va da.
Iac.1:6. Să ceară însă cu credință, fără să aibă nici o îndoială, pentru că cine se îndoiește este asemenea valului mării, mișcat de vânt și aruncat încoace și încolo.
Iac.1:7. Să nu gândească omul acela că va lua ceva de la Dumnezeu.
Iac.1:8. Bărbatul îndoielnic este nestatornic în toate căile sale.

Însăși îndoiala, că unii spun așa alții invers, nefiind în consens, ne învață că mai bine decât să facem un păcat, fie că este păcat propriu-zis [cum spun cei ce zic că bioenergia (inclusiv homeopatia) sunt păcate pentru că sunt cu adevărat], fie că este păcat prin îndoială (cum presupun unii nelămuriți în credință asupra acestui aspect), mai bine nu vom practica sau merge la acestea în veac. Putem aplica și aici pariul lui Blaise Pascal (care, desigur, are limitare în importanța pe care o dă omul lui: „a fi bine aici pe pământ” mai mult decât lui: „a fi bine în viața veșnică”): „dacă bioenergia n-are drac și n-am folosit-o n-am pierdut nimic decât cel mult o slabă resuscitare provizorie și un confort de nimic [cam atât oferă în realitate bioenergia (inclusiv homeopatia)] iar dacă are drac și am folosit-o am pierdut totul, dacă nu ne-am căit cu putere și cu multe sudori și lacrimi.”
Așadar din toate punctele de vedere, după ce le-am studiat, rezultă că bioenergia (inclusiv homeopatia) nu sunt metode primite de Sfânta Biserică Ortodoxă. Lucru pe care îl vom amănunți mai jos, luând fiecare metodă a bioterapiei în parte. Dacă ne va ajuta Dumnezeu.

PS Am inclus în text, spre subliniere, în bioenergie doar homeopatia pentru că ea este forma cea mai subtilă de vrăjitorie de acum. Asta nu înseamnă că nu sunt incluse și cele de mai jos din medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).

Vă doresc ca Sfânta Maria Egipteanca să vă ajute să dobândiți fierbințeala fără de întoarcere a adevăratei pocăințe.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 11.04.2011 at 04:02:06.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2011, 03:59:54
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
să vă ajute să dobândiți fierbințeala fără de întoarcere a adevăratei pocăințe.
Hai ca pe asta inca nu am auzit-o!
Fierbinteala????...dupa asta ce urmeaza, delir???
Reply With Quote
Vechi 11.04.2011, 04:40:12
Senior Member

Implicit În medicină cuvântul Neo desemnează cancerul

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Hai ca pe asta inca nu am auzit-o!
Fierbinteala????...dupa asta ce urmeaza, delir???
Dragul meu, m-am uitat o leacă pe profilul tău de adolescent să văd de unde ți-a venit un răspuns așa de caraghios.
Am înțeles de unde, dar am găsit niște contradicții în cele spuse de tine care arată că nu ești lămurit încă în credință, mai trebuie să cercetezi, cu răbdare, multe.
Astfel dacă ești:
"pragmatic, realist care nu traieste din inchipuiri ci din verificari, confirmari si certitudini"

ar trebui să te documentezi care este Ortodoxia și care este New Age-ul. Deoarece

Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace

face parte din ghiveciul murdar new age care încearcă să arunce diamantul Ortodoxiei în mizeriile hulei și să-l pună în troaca porcilor, uitând de cuvântul Domnului:

"Matei 7:6 Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi."

Sfinții Părinți explică: câinii reprezintă pe eretici care prin hule vor să sfâșie adevărul, Biserica și pe creștini iar porcii reprezintă pe cei care sunt indiferenți la credință, amăgindu-se că nu e adevărată, pentru a trăi în păcat, de care se îndulcesc ca de o mâncare. Iar atunci când încerci să-i aduci la adevăr te sfâșie că le înțepi conștiința și vor mai degrabă să scape de tine decât de patimile lor pe care le iubesc ca pe idoli.

Interests
studiez coralii din insulele Caraibe
Occupation
observ fascinat lumea cu respiratia intretaiata

Asta e tare bine că

Ps.18:1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu și facerea mâinilor Lui o vestește tăria.
Ps.18:2. Ziua zilei spune cuvânt, și noaptea nopții vestește știință.
Ps.18:3. Nu sunt graiuri, nici cuvinte, ale căror glasuri să nu se audă.
Ps.18:4. În tot pământul a ieșit vestirea lor, și la marginile lumii cuvintele lor.

Așadar și din frumusețea creației poți să-l cunoști pe Dumnezeu, cu condiția să ai smerenie și să ceri sfat de la bătrâni îmbunătățiți. Natura nu se explică prin ea însăși. Sensul ei adânc, contemplativ, liturgic se poate deprinde doar la Sfânta Liturghie

Religie
Ortodox

Aceasta nu mai este adevărat la tine dacă ai astfel de concepții deoarece tu crezi New Age. Ar fi o șansă dacă te-ai duce la Sfânta Liturghie și spovedanie deoarece Hristos, Doctorul cel bun ce lucrează în spitalul lui minunat numit Sfânta Biserică Ortodoxă, te-ar trata și în timp te-ar dezintoxica de ideile caraghioase și păguboase pe care le ai.

Semnătură
Sunt NEO-Ortodox

Asta o cred deoarece în medicină cuvântul Neo desemnează cancerul iar credința ta este o ortodoxie care nu este Ortodoxia deoarece s-a tumefiat prin multiplicarea fără control a ideilor culese de pe la TV și i-net pe sufletul tău care, poate, a fost cândva ortodox.
Știi? Cancerul așa apare: prin multiplicarea prea rapidă, deci fără de control, a celulelor sănătoase care devin... celule canceroase. Așa și Neo-ortodoxia (de fapt Ne-ortodoxia) se dezvoltă în mintea ta din niște concepte (poate?) la bază ortodoxe dar nelămurite, nelucrate ci înmulțite prea repede, fără cugetare și filtru din amestecarea cu tot felul de idei demonice - scârbe lipite de mintea ta - cine știe de pe unde - de aiurea.

caracterizat prin pragmatism cercetare,verificare, confirmare, izvoare istorice=ADEVAR

Asta nu se confirmă deoarece tu te documentezi pentru credință în chip neserios la

Phil Collins (aplicabil la toti):
http://www.youtube.com/watch?v=VB4IkChXJzs

Oare ești tu Judecătorul sau Phil o fi ca să le aplici la toți?

Dacă ai fi serios în cercetările tale ai studia ce înseamnă pocăința fierbinte chiar la Sfânta Maria Egipteanca, și (mai ști?) poate te-ai pocăi să te poți mântui.

http://paginiortodoxe.tripod.com/vsa...gipteanca.html

dar dacă rămâi doar cu Phil Collins precis nu vei experimenta decât cel mult delirul.

Cu durere pentru ceea ce ești și cu dragoste pentru ce poți deveni dacă iei credința cu maturitate și dor de Adevăr,
Alexandru

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 11.04.2011 at 04:43:43.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23