View Single Post
Vechi 20.04.2011, 17:06:37
vinerea13 vinerea13 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu cred ca exagerez, toate site-urile neoprotestante pe care le-am vazut in ultimul timp spuneau impotriva cariasmaticilor si penticostalilor ...toate cultele spun despre penticostali ca e ceva greșit...
Fiți un pic mai selectiv! Și un iubitor de manele ar putea spune că toții muzicienii sunt împotriva muzicii clasice.
Citat:
Eu nu cred, sunt convins ca acelea sunt manifestari demonice, inselari ale duhurilor cazute.
Aveți dreptul la opinie personală, desigur. Sunt însă sute de milioane de creștini care vă contrazic.
Citat:
Vindecarile am mai spus ca nu sunt o conditie a lucrarii harului, pot fi si de la Dumnezeu si de la ingerii cazuti. Ba chiar sunt mai numeroase vindecarile samanilor, paranormalilor, cei ce se inchina la alti zei, etc.
Sper să nu afirmați că minunile sunt o dovada sigură a prezentei satanei.
Faptul că în bisericile penticostale au loc minuni nu sunt un argument că acolo sunt duhuri rele.

Citat:
Din moment ce toate cultele spun despre penticostali ca e ceva gresit, nu numai ortodoxia (in afara de penticostali si de o parte din catolici, ca ei acum adopta orice ratacire aparuta) nu puteti spune ca doar penticostalii au dreptate.
Spuneți dumneavoastră și încă vreo câțiva. Majoritatea covârșitoare a creștinătății recunoaște în miscarea penticostală și carismatică o lucrare a Duhului Sfânt în zilele noastre.

Citat:
Dar uite si doua site-uri neoprotestante pe care le-am gasit ultimele: http://www.theophilos.3x.ro/Bibliote...rismatica.html
http://www.voxdeibaptist.org/Montanismul_neo.htm
Nu există unitate de monolit în creștinism.
Credincioși ortodocși se ceartă între ei și cu toți ceilalți creștini, unii afirmă despre patriarhi că au fost și sunt masoni de grad înalt, sunt protestanți care nu se înțeleg cu catolicii, neoprotestanții se ceartă cu...neoprotestanții.
Este un război al tuturor împotriva tuturor. E natura umană căzută.

Pe de altă parte creștinii adevărați trăiesc în dragoste și în unitate.
Ei îl iubesc pe Hristos și Biserica Sa mai mult decât își iubesc confesiunile lor.

Citat:
De pe site-ul in engleza am aflat si un lucru surprinzator, fondatorul sectei penticostale (ca secta o numesc chiar si neoprotestantii) a devenit (sau era dinainte) homosexual si a fost renegat chiar de miscarile penticostale si exclus din cult.
Marea descoperire surprinzătoare...
Nici măcar nu mai verific informația. Uscături veți găsi ușor în toate confesiunile creștine. Inclusiv în a dumneavoastră.
Citat:
Asadar, nu e nevoie sa spun eu ceva...
Aici gândim la fel. Aveți dreptate.