View Single Post
Vechi 21.04.2011, 18:57:41
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Haideti doamna toti gresim . Eu am gresit putin in sensul ca Oastea Domnului nu e o biserica eretica dar are cateva lucruri anormale ortodoxiei. Ortodoxia e ingaduitoare cu anumite practici si e mult de scris. Dar dumneavoastra daca spuneti la un preot inainte de spovedanie, te citez: Insa nu consider absolut necesara spovedania avand in vedere ca il rog pe Dumnezeu sa imi ierte greselile asa cum iert si eu altora!, acel preot nu poate sa iti dea dezlegare! Apoi acolo in rugaciune se spune ca daca nu ierti nu vei fi iertat. La spovedanie daca spui la preot ca nu il poti ierta pe Bairstow tu crezi ca preotul te va spovedii? Scrie aceasta fraza preotului ( Insa nu consider absolut necesara spovedania avand in vedere ca il rog pe Dumnezeu sa imi ierte greselile asa cum iert si eu altora) si vezi daca te v-a mai spovedii si impartasii! Tu strecori tantarul si inghiti camila! Sincer Oastea Domnului e o biserica gen biserica catolica.Nici ortodoxa nu e dar nici ca nu se fac minuni in ea! Asta e parerea mea ! Nu e ortodoxa deoarece are flaute trambite si alte porcarii.Mai are si alte prostii dar nu imi bat capul cu ele. Aceste biserici cred ca pot avea har prin hirotonie(mostenire).Apoi ei nu sunt afurisiti cum sunt celelalte bisericii! Dar protestantii nu au har si sunt afurisiti dupa cate stiu!Apoi concluzia e clara: de ce sa ma duc la Oastea Domnului cand canonul imi interzice instrumente muzicale in biserica? Ca de la nerespectarea canoanelor se ajunge la abaterea de la adevar...
Bine-nteles ca toti gresim. Eu am zis unui preot ceea ce cred si l-am intrebat de ce ar fi obligatorie spovedania in cazul in care spunem rugaciunea Tatal Nostru. Stii ce mi-a zis? Ca din cauza ca oamenii nu pot ierta cu adevarat. Mi-a zis ca, daca de exemplu cineva imi omoara pe careva drag din familie, nu o sa pot sa il iert deplin asa cum ne iarta Dumnezeu pe noi si din cauza neputintei noastre de a ierta deplin, avem nevoie de iertarea prin Spovedanie. Asa ca nici vorba sa nu ma Spovedeasca si Impartaseasca din cauza ideilor mele! Asa ca eu raman la ele, cei care pot ierta deplin sunt iertati la randul lor deplin, dupa cum a zis Domnul: cu ce masura vei masura cu aceea ti se va masura.

Cat despre eretici si sinoade, sfatul este sa mai citesti ce au zis sinoadele cu privire la subiect, ca nu vad sa iti fie clar punctul ortodox de vedere (de-a lungul timpului!) asupra ereziilor si ereticilor.

Last edited by Adriana3; 21.04.2011 at 18:59:55.