Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2011, 18:13:12
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Haideti doamna toti gresim . Eu am gresit putin in sensul ca Oastea Domnului nu e o biserica eretica dar are cateva lucruri anormale ortodoxiei. Ortodoxia e ingaduitoare cu anumite practici si e mult de scris. Dar dumneavoastra daca spuneti la un preot inainte de spovedanie, te citez: Insa nu consider absolut necesara spovedania avand in vedere ca il rog pe Dumnezeu sa imi ierte greselile asa cum iert si eu altora!, acel preot nu poate sa iti dea dezlegare! Apoi acolo in rugaciune se spune ca daca nu ierti nu vei fi iertat. La spovedanie daca spui la preot ca nu il poti ierta pe Bairstow tu crezi ca preotul te va spovedii? Scrie aceasta fraza preotului ( Insa nu consider absolut necesara spovedania avand in vedere ca il rog pe Dumnezeu sa imi ierte greselile asa cum iert si eu altora) si vezi daca te v-a mai spovedii si impartasii! Tu strecori tantarul si inghiti camila! Sincer Oastea Domnului e o biserica gen biserica catolica.Nici ortodoxa nu e dar nici ca nu se fac minuni in ea! Asta e parerea mea ! Nu e ortodoxa deoarece are flaute trambite si alte porcarii.Mai are si alte prostii dar nu imi bat capul cu ele. Aceste biserici cred ca pot avea har prin hirotonie(mostenire).Apoi ei nu sunt afurisiti cum sunt celelalte bisericii! Dar protestantii nu au har si sunt afurisiti dupa cate stiu!Apoi concluzia e clara: de ce sa ma duc la Oastea Domnului cand canonul imi interzice instrumente muzicale in biserica? Ca de la nerespectarea canoanelor se ajunge la abaterea de la adevar...
P.S Daca avea o orga biserica Oastea Domnului eram mai ingaduitor :)

Last edited by bairstow; 21.04.2011 at 19:02:22.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10