Citat:
Īn prealabil postat de florinna01
Ma bucur ca viata vostra e plina de miraculos,magie,unde chiar simtiti ca Dumnezeu va conduce viata,sunteti binecuvantati,sunteti niste persoane speciale.Din pacate nu toti suntem atinsi de o aripa de inger,nu toti ne gasim usor calea in viata,cei care suntem singuri suntem debusolati,ne plangem f des de starea asta,ne simtim uneori inutili sau neimpliniti,pe toate planurile pt ca dk ceva iti lipseste toata energia ta se duce intr-acolo unde nu esti multumit, e o intreaga epopee de analizat.
Consider ca e o anomalie toata chestiunea astea de cautare a celuilalt,ar trebui sa vina totul f usor,de la sine iar dk nu vine s-o lasi balta pt ca nu va veni dk vrei tu....despre mine pt sa spun ca am incetat sa mai caut,ma oboseste numai gandul ca ar trebui sa-mi fac o familie .....daca n-a venit la varsta optima ce rost are sa ma mai obosesc!!!
Frumos exemplul cu B&B.
|
Stimata domnisoara/doamna
As dori sa va spun ce cred eu.S-ar putea ca multi oameni sa nu fie de acord cu ce spun
dar eu stiu ce am simtit.Puteam,eu cu sotia mea,sa ne cunoastem mai devreme sau mai tarziu.Ne-am cunoscut cand a hotarit Cel de Sus si privind retrospectiv pot spune ca ne-a cunoscut in cel mai bun moment cu putinta,moment ce a avut implicatii cu privire la viitor.Nici in cazul nostru viata nu a fost numai lapte si miere,am trecut si trecem prin incercari de tot felul dar cand Cel de Sus da incercarea tot EL da si mijlocul cum poti sa o depasesti.Cu voia Lui am depasit tot ce ne-a iesit in cale.Suntem pe deplin incredintati ca Cel de Sus a hotarit cum este mai bine cu privire la noi si de aceea mergem inainte cu speranta, bucurie si Credinta.Si noi ne-am clatinat dar mila Lui ne-a tinut.Incercam,pe cat putem,sa-i multumim prin viata noastra si sa traim miracolul numit ,,viata" pe care ni l-a daruit.
Fiecare viata este unica in felul ei iar scanteia de viata noi este un mic miracol unic si irepetabil pentru fiecare.Si viata dvs este tot un mic miracol,care asteapta sa-l traiti,sa-l descoperiti,sa va bucurati de el si prin acestea sa-i multumiti Celui de Sus.Cineva spunea asa: ,,
Miracolul se afla la fiecare pas al vietii si numai preocuparea de a vedea minuni cu orice pret ne impiedica sa vedem acele mici miracole ale fiecarei clipe.Nu miracolele au incetat ci Credinta noastra in ele."
Sunt multi oameni cu inima buna care poate vor dori sa va dea un sfat care sa va ajute.Cum spunea
Apostolul Pavel: ,,Bucurati-va intotdeauna.Rugati-va neincetat.Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi.Nu stingeti Duhul.Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun.Feriti-va de orice se pare rau."(I Tesalonicieni capitolul 5).
Eu va doresc din suflet sa traiti viata in Credinta,cu seninatate,in liniste si pace,bucurie si speranta si sa aveti incredere in Cel de Sus care va orandui lucrurile cum este mai bine.