Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2011, 13:59:59
florinna01
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
I-a trecut vanataia dar de atunci am avut grija ca matahala care iti vorbeste sa nu se mai comporte precum un elefant intr-un magazin cu portelanuri :) Probabil aceste imagini ilustreaza mai bine situatia.Salutari :)
Ma bucur ca viata vostra e plina de miraculos,magie,unde chiar simtiti ca Dumnezeu va conduce viata,sunteti binecuvantati,sunteti niste persoane speciale.Din pacate nu toti suntem atinsi de o aripa de inger,nu toti ne gasim usor calea in viata,cei care suntem singuri suntem debusolati,ne plangem f des de starea asta,ne simtim uneori inutili sau neimpliniti,pe toate planurile pt ca dk ceva iti lipseste toata energia ta se duce intr-acolo unde nu esti multumit, e o intreaga epopee de analizat.
Consider ca e o anomalie toata chestiunea astea de cautare a celuilalt,ar trebui sa vina totul f usor,de la sine iar dk nu vine s-o lasi balta pt ca nu va veni dk vrei tu....despre mine pt sa spun ca am incetat sa mai caut,ma oboseste numai gandul ca ar trebui sa-mi fac o familie .....daca n-a venit la varsta optima ce rost are sa ma mai obosesc!!!

Frumos exemplul cu B&B.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alesul Anna Nunta 213 07.11.2017 18:40:17
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii Man Teo Generalitati 15 15.08.2011 19:17:52
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? skicolour Intrebari utilizatori 13 18.01.2011 14:12:28