Citat:
Īn prealabil postat de Norina
In Biblie sint doua pasaje diferite care vorbesc de moartea celui care l-a vindut pe Mintuitorul.Daca cineva dintre dumneavoastra a gasit o legatura intre cele doua versete va rog sa-mi explicati
|
O sa va spun si eu o opinie dar trebuie sa tineti cont de cateva aspecte.In primul rand este
o opinie laica,critica,bazata pe analiza.Nu-i acordati o semnificatie mai mare decat are,
cu siguranta nu contine adevarul absolut dar este interesanta ca abordare.O voi posta pe episoade pentru ca acopera mai multe aspecte si este suficient de lunga.Nu va contine referiri cu privire la predestinare intrucat,citind acest topic de cand a fost lansat, am constatat ca notiunea de predestinare este
complet diferit inteleasa in ortodoxism si protestantismul calvinist.Prin urmare o pledoarie pe acesta tema ar solicita timp si resurse semnificative.Resurse pe acest subiect am dar nu am si luxul numit timp astfel incat ma voi rezuma la o analiza laica.
Sper sa va postez in acesta seara primul episod,sper sa fie interesanta analiza iar toti cei ce vor citi vor putea judeca singuri cu privire la validitatea ei.
La final va fi indicata sursa/sursele si date despre autor/autori.
Toate cele bune.