View Single Post
Vechi 05.05.2011, 00:44:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Inca ceva Doriana
Ma doare sufletul ca de atata vreme pe un forum ortodox, dupa atatea fluvii de topice despre invatatura ortodoxa inca se mai face eterna confuzie intre ortodoxie si ortopraxie si ca judecati o invatatura aplicand nu criteriul Adevarului, ci dupa starea imperfecta in curs de desfasurare a oamenilor care o practica.
Vei zice probabil ca dupa roade ii veti cunoaste.

Si eterna generalizare: daca minoritatea ortodocsilor pe care i-ati intalnit pana acum va par cele mai mari lichele, cei mai vrednici de blamat, de haituit pentru pacate, hai sa ne facem ca ortodoxia n-a dat sfinti si martiri si asa
n-o sa ne stea ca un ghimpe in coasta.

Ai putea scuipa de trei ori in san ca ai scapat si de sfintii ortodocsi care au marturisit acelasi Adevar pe care il marturiseste si AlinB?

Inteleg ca pe ortodocsii pe care ati reusit sa-i cunoasteti ii percepeti ca fiind de groaza, dar de ceilalti care au ajuns sfinti de ce nu va uimiti? Ortodoxia unora ca acestia de ce nu e buna de recunoscut dupa roade?

Inteleg ca nu va plac unii ortodocsi, dar cu ORTODOXIA ce aveti?

Inteleg ca nu vreti sa ajungeti ca noi astia de groaza, dar nu inteleg ce va opreste sa ajungeti ca sfintii ortodocsi, traitori adevarati ai Ortodoxiei?
Imi pare rau ca te-ai necajit, dar te-ai necajit degeaba. Nu ma refeream la credinta ta, sau la cea ortodoxa, ci la credinta lui Alin, care il indeamna sa se poarte asa cu fratii lui. Nu cred ca aceea este credinta ortodoxa. Iar daca tu nu esti ca el, de ce te-ai suparat? Pentru ce te simti vizata daca nu actionezi ca el?

Si apoi, stiu ca pot vorbi asa cu el, caci e baiat rezistent si ii plac lucrurile spuse direct. Si mie la fel. :) Asa ca nu mai fi suparata. Sa ai pace!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14