![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si a arunca expresia "creere spalate" intr-un context in care contributia intelectuala proprie este undeva sub zero (zero fiind limita bunului simt si a decentei adica sa taci daca n-ai nimic util sau de bun simt de zis) este mai degraba o auto-caracterizare. Fara suparare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi, stiu ca pot vorbi asa cu el, caci e baiat rezistent si ii plac lucrurile spuse direct. Si mie la fel. :) Asa ca nu mai fi suparata. Sa ai pace!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Poate fata de alegerea ei sau afirmatii care ar putea fi interpretate ca aversiune fata de BRC, asta da. Dar e bine sa facem distinctie intre o persoana si alegerile sale, romano-catolici si invatura RC, etc. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si spui ca noi ne legam de tine... Relaxeaza-te... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Istoria ati studiat sa vedeti si cealalta fata a monedei - ce atrocitati au rezultat din modul romano-catolic de a intelege raspandirea Evangheliei si pastoratia credinciosilor pana acum cateva secole sau mai putin? Citat:
Citat:
Dar mai mult, nu prea se poate. Citat:
Citat:
Pai ce la ei nu sunt cel putin doi oameni care sa-l caute pe Isus? Atunci nu e Isus acolo? Preferi sa stai in singuratatea ta unde nu e Isus, ca nu sunteti decat tu si Biblia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa vedem la tine cum ar sta treaba.. Scenariu si tema de gandire: cea mai buna prietana a ta, protestanta desigur, ar trece la ortodocsi, convinsa ca acolo e adevarul si nu unde se scalda pana atunci. Ce faci? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de unde ati luat traducerea, eu vad asa:
"Căci în har sunteți mântuiți, prin credință, și aceasta nu e de la voi: este darul lui Dumnezeu;". Deci unde este exclusivismul din interpretarea dvs.? Sau ca sa fiu mai clar, intrebare: cei care nu au cunoscut crestinismul, se pot mantui sau nu? Daca se pot mantui, inseamna ca au primit Harul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu am sustinut niciodata ca nu poti fi mantuit in ortodoxie. Mantuirea se primeste prin relationare cu Hristos. Asta o poate face si un ortodox si orice persoana care vrea sa Il cunoasca. 2. De ce nu putem fi mantuiti in ortodoxie? Nu stiu, spune-ne tu. E prima data cand aud asta [de la un ortodox] 3. Nu ocolesc Ortodoxia, insa scopul meu nu este plimbatul de la o religie la alta. Nu vad sensul. Am facut asta pana sa Il cunosc pe Hristos. Apoi mi-am gasit linistea. Insa nu religia mea mi-a dat mantuirea, ci Hristos. Asa ca pun acelasi pret pe religia mea ca si pe cea ortodoxa; mai precis nu prea pun pret. Si sunt la fel de dezamagita de fratii mei ca si de fratii ortodocsi. Iar cei cu adevarat credinciosi sunt la fel de putini si in biserica mea si in cea ortodoxa. Deci, sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne imbatam cu apa rece. O Biserica se cunoaste dupa roade. Nu sunt roade, nu este biserica. Toate laudele si marturisirea nu cantaresc nimic in raport cu imensa greutate a faptelor. Asa ca, treziti-va...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
|