View Single Post
Vechi 05.05.2011, 01:31:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Depinde. Daca ar trece pentru ca L-a gasit pe Hristos nu as zice nimic rau. Sunt destule persoane fara Hristos si in religia mea.
Chiar credeti ca este acelasi Hristos?
Si se distreaza creand confesiuni peste confesiuni si dand revelatii particulare care se bat cap in cap de la o cofensiune la alta?
Sa fim seriosi.

Citat:
Insa mi-ar parea rau pentru ea dintr-un anumit motiv: mai-marii religiilor, dupa ce Il fac pe Hristos cunoscut unor oameni, au prostul obicei sa treaca la indoctrinarea lor.
Nu exista asa ceva "mai marii religiilor" :)
Poate doar la Romano-Catolici, ei se mandresc cu asta.
Si la budistii tibetani parca (Dalai Lama)
In rest sunt oameni si oameni.

Citat:
Asta fac si preotii vostri, si fratii nostri. Si murdaresc astfel sufletul unui copil nou-nascut.
Concret, cum?
Intorc ideea pe toate partile si nu vad lucrul asta ca fiind posibil.
La un adult da, ca el are si discernamant, dar nou-nascutul?

Citat:
Insa, daca a trecut din alte motive decat dupa Hristos, normal ca nu m-as bucura. Insa i-as respeta alegerea.
Si daca ai sti ca Hristos este un pretext si restul motivelor ar tine sa zicem de comoditatea spirituala (cea mai apropiata congregatie protestanta e la cateva sute de km iar cea ortodoxa este peste drum), te-ai obosi sa-i arati ca ai observat lucrul asta si sa incerci sa o faci sa il constientizeze?

Citat:
Fiecare gaseste ce cauta. Mi-e greu insa sa cred scenariul cum ca as putea avea o asemenea persoana in cercul de prieteni. :))
Ei vezi, obisnuieste-te cu idea din timp. :)