![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect? Sau ei nu se mantuiesc? Astept inca un raspuns direct la chestiune, eu zic ca e o dilmea foarte interesanta si un exerctiu de teologie eclesiala f. util. Va incumetati? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu ? Nu, eu nu mai rezist. Mă duc să mă culc.
Pace și Bine !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur si simplu a luat o decizie si a comunicat-o din bun simt, pe forum!Acum trebuie mitraliata, ca nu ne place noua decizia ei?? Daca era indecisa si cerea ajutor, atunci erau justificate atatea pagini de discutii.Dar in contextul in care EA are decizia luata, e impacata si multumita, de ce a fost supusa unui astfel de tratament? Zicea MariS bine, din iubire pentru Dumnezeu, ajungem sa ne uram aproapele! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar roadele Bisericii, credeti ca sunteti in masura sa le judecati dvs. sau Dumnezeu sau dvs. in aceeasi masura ca si Dumnezeu? |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Si se distreaza creand confesiuni peste confesiuni si dand revelatii particulare care se bat cap in cap de la o cofensiune la alta? Sa fim seriosi. Citat:
Poate doar la Romano-Catolici, ei se mandresc cu asta. Si la budistii tibetani parca (Dalai Lama) In rest sunt oameni si oameni. Citat:
Intorc ideea pe toate partile si nu vad lucrul asta ca fiind posibil. La un adult da, ca el are si discernamant, dar nou-nascutul? Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cred ca un raspuns e important, altfel obisnuiti-va cu ideea ca nu doar protestantii au incongruente teologice. Noapte buna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa fii o aparatoare a ortodoxiei lupta-te cu unul care intr-adevar ataca; nu-ti imagina ca esti atacata. Eu am treburi mai importante decat sa ma leg de o religie sau alta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ai dreptate, Alin, dar, ce sa fac...Nu ma pot abtine totusi sa nu gandesc; ceva imi spune ca mintea asta mi-a dat-o Dumnezeu ca sa o folosesc. Si mi-a spus sa cercetez toate lucrurile si sa iau numai ce este bun. Asa ca fac si eu ce pot.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
O spui in calitate de clarvazator sau totusi te-ai obosit sa citesti ce a scris pe aici?
Citat:
Citat:
Multi aveau impresia ca un ortodox trece la romano-catolicism cand de fapt un filo-romano-catolic trece de facto la catolicism :) De fapt, asa cum zice si titlul topicului, o membra a forumului trece la catolicism :D Citat:
Dupa cum vezi in postarea ei de mai sus, e cu zambetul pe buze deci perceptia ta asupra chestiunii este total subiectiva. Citat:
Nu o uraste nimeni pe Noessia. Mie asa imi place sa cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste: Patrick Barnes "NON-ORTODOCȘII" Învățătura ortodoxă despre „creștinii” din afara Bisericii http://www.scribd.com/doc/33329322/P...fara-Bisericii Daca mai ai pe urma nelamuriri asupra pozitiei ortodoxe in aceasta chestiune, aprofundam. Chiar nu am timp sa fac rezumate desi ar fi interesant. Citat:
Stralucita logica pentru a justifica false judecati de valoare. Citat:
Dar stai, ca mai intai nu e lamurita treaba cu ce e Biserica, pentru tine este "o Biserica, doua Biserici, trei Biserici...". "duhul sfant" a plantat cata una pe gustul fiecaruia, si i-a dat o invatatura distincta doar asa de amuzament sa-i vada cum se bat intre ei pe urma. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
|