View Single Post
Vechi 05.05.2011, 17:31:20
kreed123 kreed123 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Problema cu iluziile e ca se sfarsesc intr-o zi si ramai cu mana goala.
Iluziile sunt ceea ce ne fac mai bucurosi cateodata,adevarul nu il stie nimeni.
Inainte de venirea lui Iisus crestinismul avea alte legi,concepte si multi au murit crezand in ele.Unele s-au dovedit gresite,deci acei oameni au trait intr-o iluzie?Poate si acum noi credem intr-o iluzie si peste sute de ani se va dovedi ca am interpretat totul gresit.

Eu incerc sa va inteleg,stiu ca e greu sa tolerezi parerile altora(de exemplu:e greu sa tolerezi celalalte religii si sa crezi in acelasi timp cu adevarat in Dumnezeu).
Din perspectiva mea,nu mai incerc sa aflu daca religia spune adevarul sau nu,cine va fi mantuit mai bine,daca biblia este adevarata...ci incerc sa cred ca Dumnezeu ne-a lasat sa facem pamantul mai bun,sa ne bucuram si sa profitam de viata,nu sa cautam raspunsuri si sa spuberam mistere.
Cred ca anumite adevaruri o sa dainuie pentru totdeauna precum iubirea,increderea,mila si multe altele...acum daca cei din trecut sau poate si noi acum nu am urmat calea cea adevarata,dar ne-am chinuit sa fim cat mai buni si mai iubitori...o sa fim pedepsiti?
Suntem noi in stare sa judecam cine urmeaza si nu urmeaza calea cea buna?Cine va fi pedepsit sau nu pentru ca nu a respectat anumite principii?Lasati aceste lucruri...
Sa ma scuzati acum,poate am gresit si eu acum,pentru ca si eu judec oamenii dupa ceea ce cred eu ca este calea cea adevarata...si ii judec dupa ceea ce vad ca fac si ma feresc de cei care sunt rai,neascultatori,vorbesc urat,gandesc rau-sau incerc sa ii conving,daca nu reusesc sper ca experientele vietii ii vor aduce inapoi :)
Reply With Quote