Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2011, 12:38:18
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
Cuvintele iti pot arata adevarul dar nu sunt adevarul. Degetul care arata spre luna nu e luna.
Nu am afirmat ca cuvintele ar fi Adevarul; cum am spus, Adevarul este o Persoana. Dar cuvintele sunt adevarate sau false. Daca le relativizam si scoatem din ele ce dorim putem ajunge oriunde. Deci, ori credeti toate cuvintele Bibliei, ori nu. Credeti ceea ce spune Iisus: "Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine"?

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
sunteti pusi fata in fata cu masca rolului pe care il jucati. Este oglinda care va arata masca falsa a ceea ce incercati sa fiti.
Dvs ce rol jucati? Ce va determina sa scrieti toate astea pe forumuri? Ce va face sa raspundeti numai la ce va convine si restul sa ignorati?
Eu m-am privit in interior si ma cunosc; ma accept cu bune si cu rele; mai mult sau mai putin, insa imi cunosc lipsurile. Dvs va refugiati intr-o lume interioara si ne indemnati sa facem la fel. Asta poate fi bun pentru Buddha, dar la ce mi-ar folosi mie?

Credinta interioara care nu se manifesta in exterior este doar iluzie. Iar de iluzii suntem satui. Problema cu iluziile e ca se sfarsesc intr-o zi si ramai cu mana goala.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15