Citat:
În prealabil postat de Tangun
Cuvintele iti pot arata adevarul dar nu sunt adevarul. Degetul care arata spre luna nu e luna.
|
Nu am afirmat ca cuvintele ar fi Adevarul; cum am spus, Adevarul este o Persoana. Dar cuvintele sunt adevarate sau false. Daca le relativizam si scoatem din ele ce dorim putem ajunge oriunde. Deci, ori credeti toate cuvintele Bibliei, ori nu. Credeti ceea ce spune Iisus: "Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine"?
Citat:
În prealabil postat de Tangun
sunteti pusi fata in fata cu masca rolului pe care il jucati. Este oglinda care va arata masca falsa a ceea ce incercati sa fiti.
|
Dvs ce rol jucati? Ce va determina sa scrieti toate astea pe forumuri? Ce va face sa raspundeti numai la ce va convine si restul sa ignorati?
Eu m-am privit in interior si ma cunosc; ma accept cu bune si cu rele; mai mult sau mai putin, insa imi cunosc lipsurile. Dvs va refugiati intr-o lume interioara si ne indemnati sa facem la fel. Asta poate fi bun pentru Buddha, dar la ce mi-ar folosi mie?
Credinta interioara care nu se manifesta in exterior este doar iluzie. Iar de iluzii suntem satui. Problema cu iluziile e ca se sfarsesc intr-o zi si ramai cu mana goala.