View Single Post
Vechi 06.05.2011, 00:58:44
Tangun Tangun is offline
Banned

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dvs ce rol jucati? Ce va determina sa scrieti toate astea pe forumuri? .
De ce in toata discutia, pui asa mult accentul pe mine sau ceea ce sunt eu? De aceea nu intelegi ca adevarul e in tine. As putea spune ca, intr-un fel, ai impresia ca eu as fi ori salvarea ori pierzania. Asta faceti, puneti accentul prea mult pe ceea ce sunt sau ce fac altii, si nu sunteti in stare sa vedeti propriul egoism. Eu transmit un mesaj, care se poate intelege la nivel subliminal. Eu nu am cum sa fiu nici salvarea nici distrugerea ta, salvarea esti doar tu si atat. Retine, mintea iti este exterioara tie. Emotiile sunt create de minte, deci tot ceva exterior, fals. Interiorul tau este Adevarul.

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ce va face sa raspundeti numai la ce va convine si restul sa ignorati?
Credinta interioara care nu se manifesta in exterior este doar iluzie. Iar de iluzii suntem satui. Problema cu iluziile e ca se sfarsesc intr-o zi si ramai cu mana goala.

Nu raspund doar ce imi convine mie, raspund asa cum este necesar. Nu ai cum sa te lupti cu inconstientul prin vorbe, trebuie doar sa transmiti un mesaj, la nivel subliminal. Cine are "urechi sau auda si ochi sa vada" va intelege. Daca as raspunde asa cum crezi ca este "in mod normal", nu as face altceva decat sa dau hrana pentru minte, si hrana pentru corpul-durere (emotia). Unor oameni ce poseda un corp-durere greu, le este adesea imposibil sa faca pasul in afara interpretarii lor distorsionate, in afara "povestii" lor. De ce? Pentru ca "povestea" lor, detine o mare incarcatura emotionala. Cu cat este mai multa emotie intr-o poeste, cu atat devine ea mai grea si mai impenetrabila. Astfel povestea nu mai este privita ca atare (doar un simbol ce indica adevarul), ci este luata drept realitate.
Cand sunteti complet prinsi in miscarea gandirii si a emotiei ce o insoteste, nu mai este posibil sa faceti pasul in afara deoarece nici macar nu stiti ca exista un afara. Sunteti captivi filmului sau visului vostru, captivi in propriul rai/iad. Pentru voi aceasta este realitatea si nicio alta realitate nu este posibila. Iar in ceea ce va priveste, reactia pe care o aveti este singura posibila.

Daca nu raspunzi inconstientului asa cum isi doreste, nu reactionezi, nu confirmi realitatea povestii lui, nu-i hranesti mintea cu si mai multe ganduri, nici corpul-durere cu si mai multa emotie. Astfel ii permiti sa traiasca experienta momentului, oricare ar fi fost ea, si reusesti acest lucru prin lipsa de interferenta, lipsa actionarii. A fi prezent are intotdeauna un efect infinit mai puternic decat orice ar putea fi spus sau facut de cineva, desi uneori din prezenta se nasc unele cuvinte sau actiuni.
De aceea, cand transmiti doar mesajul, trezirea poate avea loc mai usor.
Mintea generatoare de ganduri nu poate intelege Prezenta si de aceea o va interpreta gresit. Va spune ca esti nepasator, distant, ca nu ai compasiune, ca nu esti in relatie. In realitate esti in relatie, dar la un nivel mult mai profund decat cel al gandirii si emotiei. De fapt, la acest nivel apropierea este autentica, comuniunea este adevarata si trece mult dincolo de relatie. In linistea Prezentei simtiti esenta fara de forma (si fara de forma mentala si emotionala) in voi si in celalalt ca si cum ati fi una. Numai cunoscand unitatea pe care o formati impreuna cu celalalt iubiti cu adevarat, va pasa cu adevarat, nutriti compasiune adevarata.

Last edited by Tangun; 06.05.2011 at 01:04:32.
Reply With Quote